Víno, pizza, makaróny

K dnešnému upratovaniu si kľudne zahryznite do pravej pizze, pustite výberovku Erosa Ramazzottiho a vyleštite svoje Punto. Ja si k tomu idem objednať Telit G80. Všetko talianske máme odrazu akosi radšej.

Minimálne traja z vás nevedia, čo je to Android. Ak si myslíte, že operačný systém - čítajte pokojne ďalej. Ak ho považujete za exotické ovocie, chuťou podobné černiciam, kľudne sterilizujte s uhorkami aj svoje BlackBerry. A ak tie fasa rifle od Android Jeans zaručene nosí vaša známa, máte v prehliadači naozaj zlú adresu. V každom prípade osveta neuškodí, zvlášť keď je od Miša. Pokiaľ máte Android na saláme a radšej holdujete produktom od Sedity a Microsoftu, je tu pre vás prehľad smarfónov s Windows Mobile. Zase od Miša.

Ou-tú chce dať letu vizuálny charakter a to sa nedá urobiť inak než MMS správami. Áno, to sú tie, ktoré takmer nikto nepoužíva. To by sa možno zmenilo, ak by boli zadarmo. Abraka-dabra, simsala-bim: sú zadarmo!. Aj z rómingu, operátor si pustí žilou! Naozaj milý a prekvapivý krok mobilného benjamína, veď kto by sa nechcel pochváliť fotočkou z Egypta alebo kysuckých kopaníc. Ak vaša polovička žije v konkurenčnej sieti a tých päť šteklivých MMS správ týždenne z intráku si neodpustí, pokojne jej aktivujte bublinkový Extra balíček 100 SMS/MMS. Ako ste si všimli, za lomítkom pribudla skratka Multimedia Messaging Service, takže za rovnaký poplatok 5 eur dostanete najnovšie okrem SMS aj stovku ememesiek.

Kto nestihol šrotovné a do Vianoc čakať určite nemieni, určite nepohrdne jedným z tridsiatichtroch oranžových Mercedesov. Stačí upísať citrusu peňaženku a môžete pomaly upratať garáž od zemiakov a cirkuláru po dedovi, nech sa tam medveď necíti zvláštne. Neveríte v takú výhru? Tak si upracte aspoň pracovný stôl, 333 notebookov nájde tiež svojho majiteľa. Navyše je vybraná služba podľa typu programu na 3 mesiace zadarmo. Musíme teda uznať, že za posledné roky prispel Orindž svojimi súťažami výrazne k obnove slovenského vozového parku. Stačí mať iba "z pekla štěstí".

Ak považujte za vrchol čerstvo nakopnutého leta jeden kultový hudobný festival, tak životodarný kyslík myslí aj na vás. Ako hlavný partner festivalu Pohoda chce vašu informovanosť a bezpečnosť. Minuloročný scenár bol dostatočnou príučkou. Festivalový SMS servis zahŕňa komplexné informácie pre návštevníkov, ako aj nenávštevníkov. Obsahuje technicko-organizačné informácie, zmeny programu, predpovede počasia, straty a nálezy, dopravný servis, programový reminder, či pokyny organizátorov v prípade výnimočnej udalosti. Isto ste pochopili, toto všetko funguje cez SMS správy a pre zákazníkov ou-tú navyše bezplatne. Ideálna možnosť, ako širšie využiť ich informačnú hodnotu aj v budúcnosti.

Telekomunikačný úrad upozorňuje poplašených plebejcov, aby spätne nevolali na neznáme zahraničné čísla, z ktorých si nájdu neprijatý hovor. Inak to na faktúre môže skončiť ešte horšie než rozhovor so slečnou, ktorá to chce na všetky možné spôsoby. Samozrejme len s vami a hlavne poriadne dlho. No, ale kto si to má všetko pamätať? Nebrať cukríky od neznámych ujov v kabátoch, neukazovať prstom, poďakovať, pozdraviť, teplo sa obliekať, zdvihnúť záchodovú dosku...

Pondelkový podvečer bol ideálny na otvorenie flašky čuča, pripojenie vášho jonatána k pc a čakaniu na to, kým sa uvolnia servery. Kým ste vy stiahli jablčák a dopozerali finále Paneláku, určite sa stiahla aj nová verzia operačného systému pre ajpody a ajfóny. Veď to je udalosť, ktorú si správni technologickí maniaci nemôžu nechať ujsť. iOS 4 prinesie stovku noviniek, poteší najmä podpora multitaskingu a kontrola pravopysu.

Inžinieri z Apple s hrdosťou prezentovali unikátne umiestnenie antény iPhonu 4 do kovovej obruby. Teraz im mrzne flegmatický úsmev pri najnovšom zistení, podľa ktorého štvorke vypadáva signál. Zákazníci si podľa oficiálneho vyjadrenia totiž drzo dovolili držať svoj vysnívaný kus čínskej elektroniky v ľavom dolnom rohu. Prípadne nepoužili gumenné púzdro, ktoré by zabránilo kontaktu ruky s telefónom a následnému uzemneniu. Viete čo? Aplikáciu iVuvuzela pre aj-fón si stiahlo už milión ludí. Vypískajte ich! Alebo skôr vytrúbte!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu