T-Mobile ponúkne ako prvý Mini SIM kartu

T-Mobile uvádza na slovenský trh tzv. Mini (Micro) SIM kartu. Ide o SIM kartu v zmenšenom formáte, ktorá je vo svete známa aj pod označením Micro SIM či 3FF. Oproti štandardnej SIM karte rozmerov 25 x 15 mm je jej formát zmenšený len na 15 x 12 mm.

Mini SIM karta je určená pre použitie v mobilných telefónoch a zariadeniach priamo s podporou tohto formátu SIM karty. V súčasnosti je možné túto SIM kartu používať v novinke od Apple – tabletu iPad vo verzii s podporou 3G. V blízkej budúcnosti k pripravovaným zariadeniam s podporou Mini SIM karty pribudne aj čerstvo predstavený iPhone 4, ktorý uvedie spoločnosť T-Mobile na slovenský trh v najbližších mesiacoch tohto roka.

Prečítajte si: Mini (Micro) SIM karta 3FF

Mini SIM karta je zákazníkom poskytovaná za rovnakých podmienok ako štandardná SIM karta a zákazníci si na ňu môžu nechať aktivovať rovnaké služby ako na bežné SIM karty, t.j. programy Podľa seba v súčasných akciových ponukách alebo aj iné mesačné programy. Zároveň je možné zákazníkovi vymeniť SIM kartu aj v rámci existujúceho záväzku za štandardných podmienok, pokiaľ bude chcieť využívať svoje služby na novom zariadení. Ku Mini SIM karte nie je dodávaný adaptér na normálnu veľkosť SIM karty, kvôli údajnej miestami problematickej spätnej kompatibilite.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu