O2: Mojim Trom odteraz dostupné aj pre živnostníkov a malé firmy

Tlačová správa:

Až na 3 čísla svojich obchodných partnerov v sieti O2 Slovensko môžu oddnes volať malí podnikatelia a živnostníci s prideleným identifikačným číslom organizácie (IČO) za minútovú sadzbu 0 € (0 Sk). Stačí, ak si aktivujú novú službu Mojim trom za cenu 6 € (180,76 Sk) mesačne.

Navyše, podnikatelia, ktorí odporučia nového zákazníka, môžu v rámci ponuky Odporučte a získajte službu Mojim trom získať na tri mesiace zdarma pre seba aj pre nového zákazníka, ktorého odporučili. Okrem všetkých výhod O2 fér tak získajú zľavu vo výške 100 % z mesačného poplatku za službu Mojim trom.

Služba Mojim trom je určená zákazníkom využívajúcim ponuku O2 Fér s prideleným IČO. Na to, aby Vám mohli Vaši obchodní partneri volať rovnako výhodne ako vy im, musia si aj oni aktivovať túto službu a uviesť vaše telefóne číslo. Aktivácia a deaktivácia služby Mojim trom je jednoduchá. Stačí poslať SMS, zavolať na Zákaznícku linku 0949 949 949 alebo navštíviť najbližšiu značkovú O2 Predajňu a zvoliť si tri čísla na ktoré chcete volať za 6 € mesačne neobmedzene.

Mojim trom až na 9 mesiacov bezplatne – Odporučte a získajte

Zákazníci O2 Fér, ktorí odporučia svojim obchodným partnerom alebo známym O2 Fér, získajú pre seba aj svojich partnerov až 100-percentnú zľavu na službu Mojim trom. Každý súčasný zákazník môže odporučiť maximálne troch (3) nových zákazníkov. Súčasným aj novým zákazníkom sa bude zľava uplatňovať počas troch fakturačných období, alebo 90 dní za každého odporučeného zákazníka, maximálne teda na 9 mesiacov. Služba Odporučte a získajte sa aktivuje obidvom zákazníkom po úspešnej registrácii.

Vo firme neobmedzene

Pre firmy s vyšším počtom zamestnancov ostáva v platnosti stále ponuka Vo firme neobmedzene. Za pevný mesačný poplatok na jednu SIM kartu si v rámci vašej firmy môžete vytvoriť skupinu telefónnych čísiel, medzi ktorými nebudú volania spoplatňované. Mimoriadne výhodné spoplatňovanie vnútrofiremných hovorov platí už od prvej minúty a hovory sa neodpočítavajú z mesačného paušálu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu