T-Mobile: lacnejšie roamingové surfovanie

Spoločnosť T-Mobile uviedla nové baličky Data roaming, ktoré umožňujú lacnejšie surfovanie v zahraničí. Prvou novinkou je balíček EÚ data roaming 3 MB, ktorý ponúka 3 MB dát v tzv. EU plus zóne, do ktorej patria popri EÚ aj Island, Nórsko, Lichtenštajnsko, Švajčiarsko, Chorvátsko a USA. Aktivácia balíčka je bezplatná, mesačný poplatok za využívanie je 3,50 €. Cena za 1 MB dát nad rámec tohto balíčka je 1,99 €, tarifikácia je nastavená na 10 kB.

Zároveň sa v ponuke objavili aj tri balíčky určené pre náročnejších návštevníkov okolitých krajín. Vďaka prepojeniu operátorov pod značkou T-Mobile v stredoeurópskom regióne budete môcť získať 1 MB dát už za 10 centov. K dispozícii sú balíčky Data roaming Česko, Data roaming Maďarsko a Data roaming Rakúsko, pričom si môžete aktivovať jeden z týchto balíčkov. Každý obsahuje 80 MB dát v sieti T-Mobile v zahraničnej krajine. Aktivácia balíčka je bezplatná, mesačný poplatok je 7,99 €. Prenesené dáta nad rámec tohto balíčka budú spoplatnené sumou 0,16 € za 1 MB v zahraničnej sieti T-Mobile v rámci balíčka a 0,99 € za 1 MB v inej sieti v krajine balíčka, resp. hociktorej sieti v zóne EU plus. Tarifikácia je nastavená pri každom balíčku na 10 kB.

Balíčky si môžu aktivovať používatelia mesačných programov Viac, Relax, Podnikateľ či Podľa seba. Navyše budú k dispozícii aj pre nový program Bez záväzkov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu