Hlasujte za súťažné videá zo stretka Fony.sk!

Tento víkend sa v Zázrivej uskutočnilo stretnutie mobilných nadšencov portálu Fony.sk, na ktorom okrem iných aktivít prebehla aj súťaž s telefónom Sony Ericsson Vivaz. Úlohou štyroch tímov bolo natočiť krátke video / paródiu na obľúbený film.

Prečítajte si: Vyhrajte víkend s Fony.sk a 5 x Sony Ericsson Vivaz

stretko april - vivaz

Tímy dostali do rúk smartfóny Sony Ericsson Vivaz, ktoré ponúkajú záznam HD videa s preostrovaním počas záznamu, a dve hodiny času na prípravu i natočenie celej snímky. Jedinou podmienkou bolo prísť do dvoch hodín od štartu so záznamom dlhým približne jednu minútu v telefóne Sony Ericsson Vivaz.

RECENZIA: Sony Ericsson Vivaz

Zloženie skupín bolo náhodné, na základe piatkového losovania. Náhodné skupiny ľudí sa tak museli rýchlo zorientovať a dohodnúť, ako budú postupovať. Počasie nám vyšlo, a tak záležalo najmä na šikovnosti súťažiacich, ako si so situáciou poradia.

Linky na jednotlivé videá nájdete na Facebook stránke SonyEricssonSlovakia. Tam môžete aj hlasovať za najlepšie video stlačením "Like" (páči sa mi to) pod vybranou snímkou.

Každý člen tímu, ktorého video získa do pondelka 3. mája 2010 do 12:00 najviac "Like" hlasov, vyhrá nový Sony Ericsson Vivaz™. Tak hor sa do pozerania a hlasovania!

Súťaži predchádzala krátka prezentácia venovaná nielen Sony Ericssonu Vivaz:

stretko april - vivazstretko april - vivazPo prezentácii sa tímy vrhli na nakrúcanie videí:

stretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivazstretko april - vivaz

Diskusia k článku:

Začať diskusiu