Bezplatné Ovi Maps už aj pre Nokiu E66 a E71

Tlačová správa:

Nokia vypočula názory svojich zákazníkov a prináša pešiu a automobilovú navigáciu zadarmo tiež pre zariadenie Nokia E71 a Nokia E66. Najnovšia verzia Ovi Máp s pešou a automobilovou navigáciou zadarmo, ktorá je od januára k dispozícii pre celý rad modelov, ako je Nokia E72, Nokia N97 mini alebo model X6, momentálne funguje na dvoch ďalších prístrojoch.

fotka

Zákazníci budú môcť využívať Ovi Suite pre nahrávanie najnovších máp do svojich zariadení tak, aby si mohli vychutnať popri navigácii zadarmo tiež offline prezeranie máp. Postup vytvárania najnovšej verzie Ovi Máp bol náročný, produktovému tímu sa ale podarilo ponúknuť pre obe zariadenia kompletné navigačné funkcie. Vzhľadom na technické obmedzenia týkajúce sa importovania nových funkcií do existujúcich zariadení, nie je možné v tejto chvíli ponúknuť prémiový obsah, ako sú sprievodca Michelin alebo sprievodca Lonely Planet. Prístroje E71 a E66 budú tiež posledné zo zariadení Nokia s operačným systémom Symbian S60 3.1, ktoré dodatočne ponúknu túto verziu Ovi Máp. Všetky nasledujúce smart telefóny Nokia už prídu na trh s navigáciou zadarmo pre šoférov a peších hneď po vybalení zo škatule.

Aktualizácia je teraz k dispozícii na www.nokia.sk/mapy a bude k dispozícii tiež v Ovi Obchode (www.store.ovi.com) z počítača, alebo priamo z mobilného telefónu prostredníctvom aplikácie Ovi Obchod.

Medzi kompatibilné prístroje s Ovi Mapami a navigáciou zadarmo patrí: Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E72, Nokia 5230, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6730 classic, Nokia X6, Nokia N86 8MP a s odlišnými funkciami tiež Nokia E71 a Nokia E66.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu