T-Mobile: Sony Ericsson Xperia X10 v akciovej ponuke (aktualizované)

Pôvodná správa:

Podľa našich neoficiálnych informácií by sa v akciovej ponuke spoločnosti T-Mobile mal čoskoro objaviť smartfón Sony Ericsson Xperia X10. Zaradenie do ponuky očakávame začiatkom budúceho mesiaca.

fotkafotka

Sony Ericsson Xperia X10 je očakávaná novinka s dotykovým displejom a operačným systémom Android. Telefón sa pýši Snapdragon procesorom s taktovacou frekvenciou 1 GHz, štvorpalcovým dotykovým displejom, fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpix či podporou Wi-Fi. Z dátovej výbavy samozrejme nechýba podpora 3G s nadstavbou HSPA. Hudobných fanúšikov poteší 8 GB microSD karta v balení a 3,5 mm jack. Telefónu chýba snáď len FM rádio a xenonový blesk.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Xperia X10

Aktualizované:

Spoločnosť T-Mobile dnes prostredníctvom tlačovej správy oznámila, že čoskoro zaradí do svojej akciovej ponuky populárne smartfóny Sony Ericsson Vivaz a Sony Ericsson Xperia X10.

Sony Ericsson Vivaz bude podľa správy dostupný už od 69 €, cenu Xperie X10 T-Mobile nezverejnil. Uvádza sa len dostupnosť v priebehu niekoľkých týždňov.

T-Mobile v spolupráci so Sony Ericssonom taktiež pripravil súťaž, v ktorej môžete vyhrať World Cup Ticket Package - zájazd na Majstrovstvá sveta vo futbale v Južnej Afrike pre dve osoby na zápas Slovensko - Nový Zéland. Stačí ak si v období od 12. apríla do 9. mája 2010 zakúpite Sony Ericsson Vivaz alebo Elm. Pri kúpe týchto telefónov dostane prvých 3 000 zákazníkov aj značkovú FIFA loptu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu