Hudobné šalala

Hlúpy potrebuje poriadok, múdry sa vyzná aj v bordeli. Motto všetkých flákačov nám síce niekedy imponuje, no týždňový prach z mobilných udalostí sme jednoducho sfúknuť museli.

"Jar k nám prišla šalala, dočkala sa aj Šaľa". Hviezdoslav sa asi otáča v hrobe, Rytmus uznanlivo pokyvuje hlavou. Nemohli sme si odpustiť túto poetickú vložku. Magenta totiž okrem podnikateľov myslela aj na južanov, teda, tých v Šali. Pri dobrom vetre majú konečne 7,2 Mbit/s - jednoducho GGG a pol.

Ešte k tomu biznis segmentu. Podnikatelia sa dočkali množstva výhod, najlepšie dopadnú tí, ktorí si svoj mesačný GSM život cenia na 100 Eur. Toľko stojí program Podnikateľ 600, s ktorým získajú takmer viac benefitov, než sa ušlo zainteresovaným z nástenkového tendra alebo nedajbože z emisného kšeftu. Ale to už sme sa nechtiac ocitli v oblasti korupcie, škandálov a bohémskeho života - čiže v politike. Veru, spravodlivosť dostáva občas cez držku. Či tomu bude inak v utorok 30. marca o 11.00-tej na súde v Bratislave V nevieme. Istá je zatiaľ iba žaloba Asociácie spotrebiteľských subjektov Slovenska voči ou-tú. Ide o úspešné pokračovanie trilógie Prepadnutie kreditu 2. V nej pred rokom hrali zvyšní dvaja operátori a po rozsudku radšej upravili podmienky pre ízyčkárov a príma primu. Tak uvidíme, ako povedal Stevie W.

Ak máte radi hudbu z domácich hájov, lúk a pasienkov, a plagát Cmoríka vám pomaly zahaľuje stúpajúca Para z hrnca, skúste si stiahnuť žalúzie a nový album rovnomennej skupiny z ružového hudobného portálu. Aj warezu treba dať predsa občas pokoj a pár drobných radšej obetovať pre dobro slovenskej pop-music. Téčko za tento rozvojový krok chválime, sme predsa správni Slováci milujúci domácu hudbu, žinčicu a hriatô. Všetko legálne stiahnuté si prehráte aj na eurovom Samsungu Star, takže celá hudobná rozkoš vás bude stáť menej než šesť éčiek. No nekúp to! Navyše na novú 32 GB microSDHC kartu sa vám bez problémov zmestí aj diskografia Elánu. Že sluchadlá na ušiach nie sú váš štýl? Poslednýkrát spomenieme téčko a jeho projekt koncertov pre všetkých priamo v meste. A úplne že akože fakt že zadarmo. Začína sa 23. apríla v našej obľúbenej Žiline. A pozor decká, príde aj Paťo Vrbovský!

Dosť bolo ružovej, na Slovensko zavítala nová X-šestka, ktorú prevetral v teste aj Mišo. Už bez podpätkov. Nie, nejde o štvorkolesový sen všetkých fernetových čajočiek a hrubokrkých mafiánov, ale o novú Nokiu. No, ako ideálny doplnok rovnomenného bavoráka ju berieme. Výpalník na Fabii s modelom 1616 by asi stratil kus rešpektu. Ten nezachráni ani 30-eurová cenovka a zabudované svietidlo. Možno by pomohla nová aplikácia. Spoločnosť Nokia totiž po tretíkrát vyhlasuje súťaž o najlepší softvér pre mobilné telefóny. Ak máte teda dobrý nápad, adekvátne znalosti a IQ presahujúce 130 stupňov Celzia v tieni, skúste to. 50 000 dolárov sa dá ľahšie získať iba cez spomínanú nástenku.

Ozaj, chystá sa ďalšie fóňacké stretko. V jarnej Zázrivej si môžete ohmatať celý tím naživo a pri debate o babách a próze ranného romantizmu sa presvedčiť, že sme vlastne iba normálni plebejci z mäsa, kostí s GSM modulmi a multitaskingom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu