Jarné upratovanie

Teploty konečne stúpajú, dni sa predlžujú a sukne skracujú. Skvelá úmera. A ak pri chôdzi navyše ich nositeľky aj telefonujú s high-endom roka, vznikne tým ideálny obraz bohyne mobilného fanúšika.

Jediná opera, v ktorej Dvorského barytón nebude nikomu vadiť, je Opera Mobile. Najpoužívanejší mobilný prehliadač sa dočkal svojej novej vyčačkanej verzie, čo ocenia najmä tí, ktorí sú s tým svojim vstavaným nespokojní. Nie je ich málo a určite ho využijú aj za mútnou riekou Moravou.

Citrus totiž predstavil národu ďalšie Ahoj. Tentokrát Ahoj Česko. "Nazdaaar. No co, vole, za kolik jsi dostal stofku mega? Za pětku? To je sakra levné, vole." Paradoxne ale vyznieva holý fakt, že tento dátový zázrak sa udeje jedine v jedinej partnerskej sieti a tou je práve česká ou-tú. Žeby sama hádzala sterilizovaný hrach pod nohy svojej slovenskej dcére, ktorej ovečky teraz zaplatia v Poběžovicích u Přelouče za priemerný megabajt viac než konkurenční orindžáci?

Keďže už vidím rozžiarené očká vybraných neúnavných prispievateľov do upratovacích diskusií, musím vás fešáci upozorniť, že pětka je hovorový výraz pre desať korún.

Pokiaľ majú zákazníci z biznis segmentu pocit, že im tečie do topánok z krokodílej kože, môžu teraz pri svojich programoch ušetriť mesačne od 6 do 13 €. To všetko ale bez fónu, zadarmo ani kura nehrabe. Snáď im postačí aj lacný Samsung Monte Slider, ktorého šľachtický názov šikovne maskuje low-endovú tváričku a krivé nohy. Niečo ako výrazný make-up na Zdenke S.

Citrus nedávno uviedol do života Expert linku, na ktorej poskytuje nadštandardnú starostlivosť pre majiteľov smartfónov. Nadštandardne a zároveň zadarmo vás obslúži jedine milujúca manželka, takže za spojenie s operátorom, pardon, s expertom, si zákazník priplatí 60 eurocentov / min. A pritom ani nevolá Monike, ktorá TO akože fakt strašne chce. Kým vám teda znudená slečna vysvetlí inštaláciu symbianového Bombermana a spomínanej Opery, máte mierny prievan v peňaženke. Magenta s hrdosťou kontruje tým, že podobnú službu poskytuje už nejaký ten rok zákazníkom na linke Služieb zákazníkov. Bezplatne. Teraz aspoň vieme, kto má drahšie baby.

Rada pre reklamu musela riešiť tri sťažnosti v mobilnej oblasti, ale iba téčku sa ušlo uznanie viny, bičovanie a upálenie na hranici. Dobre, stredoveké praktiky vynecháme, sťažujúce ou-tú sa aspoň dočkalo relatívnej spravodlivost. Prečo? Lebo ružový pojem "jediný internet bez záväzkov" je údajne zavádzajúci, keďže aj samotní kysličníci ponúkajú podobnú službu bez sebaistých sloganov. Sú predsa féroví.

Za mesiac od spustenia SMS lístka v žilinskej MHD bolo predaných celkom 1121 virtuálnych lístkov a záujem o túto službu údajne rastie. Ďalší plusový bod pre využitie mobilu v bežnom živote plebejca, ktorý ignoruje blízku Kiu a po vypití domáceho podporí radšej domácu SAD-ku. Žilinčanov vlastniacich lietadlo a jachtu je predsa len stále pomenej.

Nokia chce bojovať proti klesajúcej krivke predaja aj novým dotykáčom s QWERTY klávesnicou a Symbianom. Hovorte mu C6. Vo vzduchu cítime peľ a dobrú cenu. Tú má tiež nový Samsung, určený prednostne nežnejšiemu pohlaviu. Kto si vyženil harpiu, má smolu. Michala to neodradilo od testu, stretli sme ho v podpätkoch a s Emmou v ruke pri butiku. Má totiž rád autentickosť.

Vy si autenticky užite prvý jarný deň. Tak Ahoj Slovensko.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu