Príslušenstvo: Nokia BH-607 - Bluetooth slúchadlo s multipoint

Toto je snáď prvé slúchadlo od Nokie plnohodnotne použiteľné s dvomi telefónmi súčasne. To však nie je jeho jediná výhoda.

Stlačením tlačidla s nastaviteľnou funkciou si môžete nechať prečítať nové SMS správy, volať svoje obľúbené telefónne číslo, odmietnuť hovor a odoslať predvolenú SMS, alebo si vypočuť aktuálny čas. Veľkou prednosťou BH-607 je aj výdrž až 5 hodín hovoru už po 15 minútach nabíjania. Za necelú hodinu je batéria slúchadla nabitá úplne a ponúkne výdrž až 7 h hovoru alebo 160 hodín pohotovosti. Slúchadlo však nepatrí k najmenším.

Tlačidlu s nastaviteľnou funkciou môžete súčasne priradiť až tri funkcie. Z nasledujúcich funkcií si vyberte tri, ktoré používate najčastejšie: voľba čísla, vypočutie aktuálneho času, vypočutie novej textovej správy, vypnutie/zapnutie mikrofónu alebo odmietnutie hovoru odoslaním predvolenej textovej správy. Ak chcete používať tlačidlo s nastaviteľnou funkciou, musíte mať v telefóne nainštalovanú aplikáciu ACA (Accessory Setup Application). V niektorých zariadeniach Nokia je táto aplikácia už vopred nainštalovaná, do iných je možné aplikáciu jednoducho stiahnuť z webovej stránky Nokia. Viac informácií a zoznam kompatibilných telefónov nájdete na webe Nokia.sk.

Základné parametre:

rozmery: 43 x 21 x 9 mm,

hmotnosť: 9 gramov,

Bluetooth 2.1 + EDR,

profily: HFP 1.5, HSP 1.1,

batéria: Li-Pol, 115 mAh,

výdrž: do 7 h hovoru / 160 h pohotovosti

doba nabíjania: max. 1 hod.

Obsah balenia:

BH-607, 6 rôznych nástavcov do ucha, háčik na ucho, nabíjačka AC-5, potrebné dokumenty.

- produktová stránka Nokia BH-607

Všetky články venované príslušenstvu na Fony.sk nájdete pod TÝMTO ODKAZOM.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu