O2: rozšírenie roamingových služieb

Zákazníci O2, ktorí za svoje služby platia dobíjaním kreditu, môžu od dnešného dňa prijímať hovory, posielať a prijímať SMS správy či využívať dátový roaming v sieťach všetkých zahraničných roamingových partnerov spoločnosti O2 Slovakia. Nový prehľadný zoznam týchto partnerov môžete spolu s informáciami o roamingu nájsť na webe O2.

O2 taktiež predstavilo aj novú službu Roaming Datalimit, ktorá vás bude chrániť pred neočakávanými vysokými účtami. Služba funguje na princípe upozorňujúcej SMS správy od operátora, pri dosiahnutí 80 % z nastaveného limitu 50 €. Službu si môžete aktivovať od dnešného dňa zaslaním SMS v tvare DATALIMIT A na číslo 99222. Zákazníkom, ktorí si ju neaktivujú do 1. júla 2010, bude aktivovaná automaticky.

Po prijatí SMS správy s upozornením, máte možnosť potvrdiť spätnou správou v tvare DATALIMIT, že máte záujem využívať data v roamingu aj naďalej. Ak to zákazník neurobí, po dosiahnutí 100% nastaveného limitu 50 € budú jeho dátové služby okamžite pozastavené. Opätovne budú povolené po potvrdení spätnou SMS od zákazníka. Zákazníkom, ktorí platia na základe faktúry, sa služby automaticky obnovia na začiatku ďalšieho fakturačného obdobia. Zákazníkom, ktorí si dobíjajú kredit, sa dátové služby obnovia v 1. deň nasledujúceho kalendárneho mesiaca.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu