Orange: nová biznis ponuka

Orange sa okrem zákazníkov domáceho internetu zameral aj na biznisových. Od dnešného dňa prináša nové paušály 150 + večer, 150 + deň, 300 + nonstop a 1 000 + nonstop, ktoré ponúknu viacero nových benefitov. Pozor, Orange týmito paušálmi kompletne nahradzuje doterajšiu ponuku biznis programov. Nové paušály obsahujú predplatené minúty do všetkých sietí na Slovensku, v krajinách EÚ, USA a Kanady, ale aj "neobmedzené" volania v sieti Orange, ktoré si môžete zvoliť podľa vyhovujúceho času (Večer a víkend, Deň alebo Nonstop).

Neobmedzené volania do siete Orange zahŕňajú:

- Večer a víkend: 2000 minút od 18:00 do 8:00 v pracovné dni a po celý víkend,

- Deň: 3000 minút od 8:00 do 18:00 v pracovné dni a víkendy,

- Nonstop: 6000 minút po celý deň sedem dní v týždni.

V cene nových paušálov sú automaticky zahrnuté aj ďalšie atraktívne služby ako Náhradný telefón, roamingový balík Ahoj Európa+, internet v mobile so službou Orange World až do 2000 MB, či balík 100 a viac SMS a MMS. Po prevolaní predplatených minút v biznis paušáloch sú účtované ceny od 0,09 € / min.

Cenník nových paušálov pre biznis ponuku je nasledovný:

fotka

Obľúbené Paušály Snov obohacuje Orange o nové balíky Biznis a Biznis Extra, s ktorými zákazníci získajú predplatené minúty Volaní do všetkých sietí vrátane krajín EÚ, Spojených štátov Amerických a Kanady, 200 minút navyše k svojmu paušálu do fixných sietí na Slovensku, roamingový balík Ahoj Európa+ a ďalšie zaujímavé benefity. Nové biznis balíky si biznis zákazníci teda živnostníci, podnikatiela, firmy môžu aktivovať kedykoľvek aj počas viazanosti, ak už využívajú Paušál Snov.

fotka

Diskusia k článku:

Začať diskusiu