Orange: nová ponuka pre užívateľov pevnej linky

Spoločnosť Orange prináša novú ponuku, ktorou sa snaží konkurovať pevným operátorom. Pre približne 830 000 užívateľov pevnej linky vytvoril akciovú ponuku, pri ktorej získajú takmer identický paušál za polovičnú cenu. Orange navyše ponúka sekundovú tarifikáciu od začiatku hovoru a možnosť preniesť si telefónne číslo svojej linky.

Nová ponuka domácej linky od Orangeu je dostupná na celom území Slovenska v podobe nových paušálov Domácej a Firemnej linky a FiberTelu. Všetky volacie programy obsahujú rovnaký počet predplatených minút, prinášajú rovnaké minútové ceny nad paušál, sú rozdelené podľa rovnakej prevádzky a definujú rovnaké časy a smery volania na bezplatné volania. Navyše, ak si aktivujete domácu linku do 30. apríla 2010, nezaplatíte aktivačný poplatok.

Orange taktiež zaraďuje do ponuky aj 3 nové telefónne aparáty. Dva z nich – Huawei ETS 8121 a Huawei ETS 6630 umožňujú vložiť klasickú SIM kartu a pritom zabezpečujú rovnaký komfort ako pri využívaní klasickej pevnej linky. Model Huawei ETS 8121 je prenosný bezdrôtový telefón s možnosťou uloženia do nabíjacej stanice. Pri podpise Dodatku o pripojení a 24-mesačnej viazanosti môžete získať toto zariadenie za 19 eur. Druhý aparát – Huawei ETS 6630 je klasický stolný telefón s veľkými tlačidlami a slúchadlom, ktorý ocenia najmä starší užívatelia. Cena pri 24-mesačnej viazanosti je 39 eur.

Detaily ponuky domácej a firemnej linky sú nasledovné:

Domáca linka:

fotkaFiremná linka:

fotka

Diskusia k článku:

Začať diskusiu