Nový Nokia Ovi Suite - zabudnite na starý PC Suite

Náš občasný prispievateľ Miloš Kováč nám poslal skúsenosti s úplne novým PC programom Nokia Ovi Suite. Miloš nepatrí k zástancom žiadneho operačného systému, používa starší Sony Ericsson, nové HTC aj moderný smartfón od Nokie. No nadšenie z nového programu sa dalo vyčítať už z prvých riadkov venovaných tomuto novému bezplatnému softvéru na správu vášho mobilného telefónu Nokia, ako aj celého OVI účtu.

Popri dnešnej novej, kompletne bezplatnej navigácii Ovi Maps vyšla v tichosti nová generácia programu Nokia PC Suite s názvom Nokia Ovi Suite. Je to úplne nový revolučný nástroj na správu telefónu.

Návod na obsluhu a download nájdete tu: www.nokia.sk.

Systémové požiadavky Ovi Suite:

OS Windows Vista SP1 alebo novší alebo Windows XP SP2 alebo novší,

monitor aspoň 1 024 x 768 bodov,

grafická karta s farebnou hĺbkou 24 bitov,

2 GB priestoru na pevnom disku,

1 GHz Intel Pentium 4,

64 MB zobrazovacej pamäte,

512 MB RAM.

Podporované telefóny nájdete na www.nokia.sk.

Kľúčové vlastnosti

Významnou výhodou nového správcu je integrácia programov:

- Nokia Photos,

- Nokia Software Updater,

- Nokia Map Loader.

Ovi Suite tak nahradí všetky programy Nokia a bude konečne jedinou Nokia aplikáciou vo vašom počítači.

Záloha, synchronizácia a úprava kontaktov (správ, fotografii a hudby) ako nikdy predtým. Už nepotrebujete ďalší program (Outlook, Thunderbird) na správu telefónneho zoznamu.

K dispozícii je jednoduchá aktualizácia softvéru Ovi aj telefónu. Nahrádza tiež NSU. Ak máte v mobilnom telefóne aktuálny softvér, môžete ho reinštalovať (v prípade problémov).

Ak ešte nemáte nové bezplatné Ovi maps, stiahnete ich priamo z Ovi Suite. Mapy celého sveta môžete do svojho mobilu načítať zdarma. Celý balík má aktuálne 5,53 GB.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu