péef dvetisícdesať

10, 10, 10....ani vám to posledné dvojčíslo v názve roku nechce mozgová kôra akosi prijať a musíte si ho takto na nečisto precvičovať? Veru, 365 dní spoločného harmonického nažívania s číslom 2009, potom príde nejaký okysličený Hubert, zopár svetlíc, stádo opíc a môžeme začať odznova. Bude nový rok lepší? Snáď áno, ten starý nenastavil latku predsa vysoko. A čo je nízko, preskočíme aj bez rozbehu, prípadne štvornožky podlezieme.

Niekomu nie je asi jasné, prečo pribudlo ružové GGG práve v Jasnej, zvlášť, keď je polojasno a 22,5 cm technického snehu. V letnej sezóne však tisíce lyžiarov vystriedajú stovky odvážnych českých turistov a kto by sa nepotešil videorozhovoru s Jiřím z Chomutova spod Chopku? A nocľah na Kamienke tiež patrí k desatoru správneho turistu.

Navyše, ako býva magentovým zvykom, akciové ponuky robí zásadne z kaučuku, a potom ich následne naťahuje. Predĺženie vianočnej akcie o ďalší mesiac môže mať iba dva dôvody: 1. keď to sype, nech to sype čo najdlhšie; 2. nesype to, ale možno bude. V každom prípade je to ideálny postup ako sa z vianočných akcí prehupnúť priamo a bezbolestne do valentínskych, z nich do veľkonočných, z veľkonočných do letných a z nich zase tam, kde sme teraz.

Po nabúraní serveru americkej tajnej služby, NASA, Facebooku a Obamovho konta na Pokeci, sa neznámy hacker igigi rozhodol zarúbať trochu vyššie. Ba čo vyššie, najvyššie! Útok na stránku slovenskej mobilnej jednotky bol poburujúci, avšak podľa jej vlastných slov nikoho neohrozil, nikomu neublížil a nikoho nepoškodil. Tak vlastne prečo o tom píšeme?

Vianočné Štedrodňové štatistiky asi najviac potešili modrých, keďže im oproti minulému roku fest stúpli počty odoslaných SMS správ. Za to môžu vďačiť asi najmä tomu, že v domácej sieti boli zadarmo. Nevadí, akcia svoj účel splnila. A potom ani odoslanie SMS kultovky "Kapor sa nám pripiekol, majonéza skysla, babka sa nám ožrala, do oblátok drisla.." tak na srdci nebolí. Magenta a aj trhová jednotka zaznamenali pokles správičiek, ale ako hovorí žralok Patrik Tkáč - "milión hore-dole nikoho nezabije". Nárast si pripísali jedine multimediálne správy, ktoré neuvidí akurát vaša babička, pretože má nového monochromatického Aligátora. Včera pribudli aj Silvestrovské čísla, tie boli samozrejme nižšie, v hmle sa písali SMS správy predsa zle. Alebo bude príčinou opäť ten Hubert De Luxe?

Nokia a Apple vedú žabomyšie vojny na patentovom poli, predmetom sváru je hlavne používanie červenej farby na tlačidle slúžiacom k ukončeniu hovoru. Toto nám pripomína školské časy, keď sme po sebe hádzali papieriky a spolužiačkam naťahovali podprsenky...tým vyvinutejším.

Samsungáči oficiálne predstavili svoj nový operačný systém bada. Písali sme už minule, že cestu bude mať zarúbanú, ale svetová dvojka je preto už dvojkou, že jednoducho vie, ako prekonať trojku. Takže sa necháme prekvapiť.

Google nenápadne podstrčilo svetu detaily svojho nového androidového maznáčika na mobilnom poli Nexus-u One. Ten zaujme nielen nadupanou RAM-kou, ale aj teflónovu povrchovou úpravou krytu, takže isto zvládne aj nejaké to volské oko. Nepoznáte recept? Tiež využite Google!

A ako ste si určite všimli, číslam nebol zďaleka koniec. Vedúci zverejnil štatistiku návštevnosti jeho najmilovanejšieho nemanželského dieťatka - serveru Fony.sk. Poctivým odčiarkavaním každého z vás do zošita formátu A4, došiel až k príjemnému číslu 941 900, za čo vám, milí čitatelia a prispievatelia, patrí vďaka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu