O2: jubilejná 500 tisíca zákazníčka

Krátka správa:

Jubilejná 500-tisíca zákazníčka O2 Miriam V. (27) dostala od O2 k Vianociam ako darček bezplatné využívanie služieb O2 zadarmo po dobu 5 rokov. Zároveň O2 venovalo volania v hodnote 5 000 eur (150 630 Sk) na volania pre deti hospitalizované v 10 slovenských nemocniciach v rámci spoločného projektu O2 a občianskeho združenia Červený Nos Clowndoctors pod názvom Linka domov.

„Pol milióna aktívnych zákazníkov je dôkazom, že ponuka O2 Fér prináša slovenským zákazníkom to, čo potrebujú. Predovšetkým jednoduchosť, transparentnosť a veľmi výhodné ceny,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Telefónica O2 Slovakia John McGuigan.

„Rozhodla som sa pre O2 Fér, lebo moji známi sú s ním veľmi spokojní. Ale 5 rokov volaní zadarmo? Nemohla som tomu uveriť. Veľmi sa teším,“ uviedla Miriam V., ktorá pracuje ako učiteľka v Trnave.

Miriam V. privítal v predajni O2 na Trojičnom námestí v Trnave osobne generálny riaditeľ John McGuigan spolu s riaditeľom pre predaj a starostlivosť o zákaznikov Richardom Páleníkom. Zároveň odovzdali jubilejnej zákazníčke certifikát, ktorý potvrdzuje, že počas najbližších 5 rokov bude využívať služby O2 zadarmo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu