the truth is out there

Bujaré oslavy výročia nežnej revolúcie a ošiaľ z Kikinho pouličného trapasu pred matkou máme za sebou, čo je neklamným reklamným dôkazom, že Ježiško už tvrdo maká na tabuľke Čo, komu a začo vlastne. Kto neverí na Ježiška, bocianov a svetlé zajtrajšky, nech upratuje s nami, keďže sa stretneme najbližšie až v decembri.

Téčko prerezalo na vianočnej fatranskej biojedličke spodné vetvy, aby mohlo priložiť ďalší balíček...už piaty. Áno, chvíľu nebolo jasné, čo plebejcom chýba, ale univerzálne lacným riešením neznámeho dopytu sú predsa vždy minúty vo vlastnej sieti. Potešia, a operátora takmer nič nestoja. Akoukoľvek kombináciou balíčkov Podľa seba však zostane cez deň hluché obdobie, počas ktorého si bezplatne zavoláte akurát tak do lesa alebo prázdneho zaváraninového pohára. Tieto nešťastné dve ranné a dve podvečerné hodiny sú ideálne na SSS (strava, spánok, seks). Bolo by predsa hriechom nechať prepadnúť 6000 predplatených minút, zvlášť keď sa skombinujú s dobrými fónmi za eurko. Ale poponáhľajte sa s ich kúpou, možno včera už bolo neskoro.

Magenta sa mi zrejme nenápadne odvďačila za promo kecy o pokrývaní územia signálom GGG, keďže najnovšie pribudol aj v meste a obci, s ktorými mám hlbší citový vzťah a podvedome si nôtim vypalovák od Gejzu Dusíka - Rodný môj kraj. Medzitým som sa však presťahoval, takže ešte poprosíme tri-gé aj pre Púchovčanov. Dosť bolo patriotizmu, štátne vlajky pred domami necháme amíkom.

Okrem toho téčko konečne znížilo poplatky za prechod do iného košiara, čo je až podozrivo pozitívny krok, hraničiaci so sci-fi. Ale ako by po nevydarenej noci povedal Mulder Scullyovej: "The truth is out there."

Podnikatelia to majú v dnešnej dobe ťažké. Odvody, dane, poistky, výpalníci, nekompromisná konkurencia, nálože pod autami....že vedúci? Charakter prejavila jedine magenta, ktorá sprístupnila benefity aj pre najnižší podnikateľský paušál, vďaka čomu si odteraz aj naša teta vo fast-food búdke dovolí dať na langoš omnoho viac cesnaku. Ďakujeme téčko!

Mobilný hybrid Naymobile ponúka už 66 minút za 6,60, z čoho vďaka jednoduchej rovnici 6,60:10+(2x7,2)-2,53:2+(5x2)-19,9 dostaneme príjemných desať centov za minútku vykecávania sa. Takže, ak nezvyknete veci riešiť rýchlo a stručne, môžete po ignorácii priblblej tarifikácie 60+1 prihodiť kartu do nákupného vozíka k domácej pekárni a sáčkom do vysávača. Alebo elektrohit tohtoročných Vianoc bude iný?

Náš veľký admin ZraLOCK má veľké auto, veľký dom, veľkú výplatu a veľký nos, takže sa rozhodol tento VEĽKÝ stereotyp prerušiť testovaním mini Nokie N97. Jeho "tenkrát poprvé" nájdete tu, a ak vám chýbajú infošky o fónoch u našej svätej trojici, skúste aj ich praktický prehľad.

Nokia navyše plánuje implementovať svoj nový OS Maemo do N-kových sérií, neskôr možno Eseries a ešte neskôr bude možno nasledovať osud podobný mŕtvej platforme UIQ. Ale to už je príliš nostradamovské.

Na záver ešte raz prevetráme Kiku a jej podobné klony, ktoré už poznáme naspamäť a naše nákupné zmýšľanie ovplyvnia teda iba minimálne. Nebolo by od operátorov charakternejšie vynechať aspoň jeden reklamný blok denne a ušetrené tisícky venovať niekomu, kto viac než nový telefón, potrebuje dôstojnejší život?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu