iPhone: Topky.sk - spravodajstvo v mobile

Internetový portál Zoznam predstavil aplikáciu Topky, ktorá umožňuje používateľom iPhonov prezerať aktuálne novinky z webového serveru Topky.sk. Aplikácií sa venujeme aj v diskusnom fóre.

Tlačová správa:

(Bratislava, 12. novembra 2009) Internetový portál Zoznam pripravil pre používateľov iPhonov aplikáciu určenú pre jednoduché a pohodlné prehliadanie spravodajského portálu Topky,sk.

Aplikácia špeciálne vyvinutá pre používateľov iPhone, ktorí chcú čítať najpopulárnejšie spravodajstvo na Topky.sk, umožňuje rýchly a komfortný prístup k aktuálnym informáciám. Články spravodajského portálu sú načítané takmer okamžite, a to najmä vďaka tomu, že sa sťahuje len aktualizovaný obsah tvorený textom a obrázkami a nie celá stránka.

Aplikácia umožňuje efektívne využitie každého pixlu displeja telefónu, nezobrazujú sa žiadne zbytočné obrázky, či informácie. Na obrazovke iPhonu sú k dispozícii štyri články tvorené titulkom, perexom a obrázkom. Na spodnej lište sú umiestnené spravodajské sekcie, ktoré je možné na základe používateľských preferencií veľmi jednoducho personalizovať. Odkazy na sekcie uľahčujú prístup k obľúbeným informáciám bez ďalších zbytočných klikov. Používatelia určite ocenia ukladanie obsahu priamo do pamäte mobilného telefónu, čo pri strate pripojenia umožňuje dostať sa k posledným dostupným informáciám. Bezplatné stiahnutie aplikácie Topky pre iPhone nájdu používatelia cez štandardné rozhranie v Apple Store.

Pavol Balaj, výkonný riaditeľ Zoznam.sk: "Uvedenie aplikácie pre spravodajský portál Topky.sk je naším prvým krokom v oblasti poskytovania obsahu pre iPhone spôsobom na ktorí sú používatelia týchto zariadení zvyknutí. Fakt, že tento smer je správny a ide o kvalitné riešenie nám potvrdzuje aj skutočnosť, že sa v priebehu niekoľkých dní od uvedenia stala, a dodnes je, najsťahovanejšou bezplatne distribuovanou lokálnou aplikáciou na Apple Store."

Diskusia k článku:

Začať diskusiu