Týždeň vianočných ponúk

Týždeň čakania je za nami, voda v Kikinej vani medzitým vychladla, pena spľasla a sviečky sa roztiekli na práčke. Nedočkavci sa však dočkali iných horúcich noviniek. A je ich naozaj dosť. Svoje vnady konečne ukázali všetci traja operátori. Či na predvianočnej blúzke rozopnú ďalší gombík, uvidíme v decembri.

Zatiaľ si na našu borovičku môžeme zavesiť zopár ružových a modrých gúľ, prípadne pomaranče. V každom prípade využijeme aj kalkulačku, kalendár, tabuľku v exceli, výpis z účtu, Mendelejevovu sústavu prvkov a Strojnícke tabuľky. Áno, vianočné akcie sú čoraz väčším postrachom pre jednoduchých plebejcov a lahôdkou pre matematikov. Samozrejme, treba si dávať pozor na obvyklé vetičky napísané drobnými písmenami a slová ako "alebo", "buď", "podmienkou je", "platnosť"..

Magenta v novembrovom cenníku potvrdila to, čo jej akože uniklo v reklamnom spote, čiže do popredia sa dostávajú programy Podľa seba.

Ich základná myšlienka nie je zlá, podobne ako pri konkurenčnom Paušále snov. Opäť sa šľachetne myslí aj na našich blízkych, žiaľ stále na princípe, čo ubudne v našej peňaženke, pribudne v ich. Ale tak čo človek nespraví pre bratranca z tretieho kolena, ktorý v lete tak ochotne pomáhal pri natieraní plotu?

Ozaj, GGG je už aj vo Zvolene a Sliači, zadarmo sa dá stiahnuť album Talkshow a pribudli aj nové fóny. Paráda, tri správy v jednej vete a na jeden nádych.

Pri pohľade na paušálovú akciu citrusového operátora a rituálnom obetovaní piatkového popoludnia jej podrobnou analýzou sme dospeli k výsledku, že pacient je už pomerne zdravý, má pravidelnú stolicu a chutí mu aj jesť. S nostalgiou spomíname na jednoduché ponuky z minulosti, keď šlo iba o telefonovanie do zblbnutia a nejaký ten méďak k tomu. Pitvu výhod a nevýhod aktuálnych ponúk necháme na vás, určite máte na to žalúdok a aj ostrý skalpel.

Orange verí, že predplatené Prímaprima karty majú stále svoje miesto pod slnkom, preto ponúka ich špéci edíciu s CLIP-om na mesiac zadarmo a cenami, ktoré sú fajn. Hurá, 30 dní hody a potom zase návrat do jaskýň obhrýzať rebrá z mamuta? Facelift dostali aspoň dátové programy a možnosť lacnejšieho roamingu, ale povedzme si na rovinu, že stále tomu niečo chýba. Alebo sme už tak rozmaznaní?

Na svoje si možno prídu aspoň podnikatelia, benefity sú najsamfasa pri najvyššom paušále za skromných 95 Eur, takže ak máte iba stánok s langošmi pred stanicou v Plevníku-Drienové, stornujte svoj úsmev č.3.

Ou-tú nenápadne tiež reaguje na Vianoce, lukratívna Férovosť nezaujme každého, ale čo tak volať Zdenke, Magde a Martine z vedľajšieho vchodu za 6 éčiek vo dne, v noci? Bigamisti môžu navyše Magdu bezplatne vymeniť raz mesačne trebárs za Moniku, tá je na nočné telefonáty ako stvorená.

No čo, našli ste si na stromčeku to pravé orechové z trojfarebnej ponuky? Nie? Mliečne salónky zjedzte už teraz a namiesto nich zabaľte kamienok. Ten sa dá po Vianociach žužlať aj rok bez viazanosti a straty chuti.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu