Orange: lacnejšie volania z a do susedných krajín

Programy Ahoj poznáme už niekoľko mesiacov. Orange dnes predstavil ešte výhodnejšie volania z a do susedných krajín za euro mesačne. Toľko stojí program Ahoj pre jednu susednú krajinu. Jedno euro vám zníži napríklad cenu volaní z česka na slovenský mobil až o vyše 60 %, príjem hovorov v Českej republike bude lacnejší o približne polovicu.

Tlačová správa:

Bratislava, 6. novembra 2009 – Vianočná ponuka Orangeu je oddnes obohatená aj o výhodné volania do susedných krajín. Zľavu až do výšky 64 % získajú zákazníci Orangeu s programom AHOJ na volania zo Slovenska do zahraničia a taktiež výhodne prijímajú hovory v roamingu už od prvej minúty.

Hovory so susedmi teraz ešte výhodnejšie

Orange v predvianočnom období vylepšuje balíky AHOJ a prináša výhodnejšie volania pre obyvateľov pohraničných oblastí, ako aj pre tých, ktorí častejšie cestujú do niektorej zo susedných krajín Slovenska.

Programy Ahoj Rakúsko, Ahoj Maďarsko, Ahoj Poľsko a Ahoj Česko umožňujú zo Slovenska do krajiny podľa názvu balíka telefonovať už od 0,08 eur/min ( 2,41 Sk) a zároveň prijímať hovory vo vybranej krajine ešte výhodnejšie. Mesačný poplatok za každý z týchto programov zostáva nezmenený - 1 euro.

Roamingové hovory

(prijaté v Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Česku):

- 0,13 € (3,92 Sk) za 1. minútu hovoru

- od 0,11 € (3,31 Sk) / min. po prvej minúte

Medzinárodné hovory

(do Rakúska, Maďarska, Poľska, Česka):

- 0,08 € (2,41 Sk) / min. do pevných sietí

- 0,13 € (3,92 Sk) / min. do mobilných sietí

Programy Ahoj si môžu zákazníci aktivovať zaslaním prázdnej SMS správy na číslo:

Ahoj Maďarsko - 944

Ahoj Rakúsko - 955

Ahoj Česko - 977

Ahoj Poľsko - 988

Ponuka platí do 31. 5. 2010.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu