3D Scanner pre Samsung Galaxy Note 10+ dostupný aj na Slovensku

Využíva zadnú ToF kameru, pomocou ktorej skenuje trojrozmerné objekty. Z nich potom môžete vytvárať GIF animácie, zdieľať s ostatnými alebo pridávať do fotografií.

Samsung Galaxy Note 10+ si už môžete oficiálne zakúpiť aj u nás. Krátko po uvedení výrobca vydáva novú aplikáciu 3D Scanner. Využíva zadnú ToF kameru pre skenovanie a vytváranie 3D modelov skutočných objektov okolo vás. Novinku by mali podporovať aj modely Galaxy S10 (5G) a Galaxy A80, ktoré majú rovnaký typ kamery. 

3D Scanner je dostupný v Samsung Galaxy Store. Po inštalácii k nemu môžete pristupovať cez iné aplikácie tretích strán alebo pomocou Bixby Vision priamo vo fotoaparáte. Potom môžete skenovať. Pre dobrý výsledok je nutné nasnímať objekt zo všetkých strán a uistiť sa, že doň nevstupuje ďalší nechcený predmet, ktorý sa inak stane súčasťou skenu. 

3D model môžete použiť na vytvorenie GIF animácie, zdieľať s ostatnými alebo ho zakomponovať do fotografie či videa. Podľa informácií slovenského zastúpenia Samsungu, je aplikácia od 20. augusta dostupná aj pre slovenských používateľov Galaxy Note 10+. 

Zdroj: sammobile.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu