predvianočné góly

Tisíce hektolitrov vody museli pretiecť vymletým korytom Čečejovského potoku a našimi krkmi na zázrivskom stretku, aby sme sa tu mohli opäť ukázať a poupratovať všetok ten bordel...teda, ehm, neporiadok, nie sme predsa hulváti.

Začneme od konca, pretože aj v Biblii sa píše o tom, že poslední budú prví a prví poslední. Či na naplnenie evanjelia podľa Mareka bude ou-tú stačiť akcoška spájajúca dva, kedysi blízke národy, ukáže najbližší čas. Ale podstata je parádna. Volať za rieku Moravu za slovenské ceny je dobré, nie? Jo, prý nemáte s kým mluvit? A co tak zavolat tchýni do Vizovic, jestli švestky už kvasí?

V stredu nepadal iba prvý sneh, ale aj citrusová GG a GGG sieť. Na vine bola totiž IP prenosová sieť...jednoducho univerzálna výhovorka. Zajtra pri nočnom príchode z flámu ju kľudne doma použite tiež. Teda, ak nebudete mať naformátovanú pamäť.

Okrem toho Orange potvrdil existenciu paranormálnych javov a znížil o polovicu poplatok za prenos čísla ku konkurencii. Tento nezvyčajný krok žiaľ nenasleduje magenta, čo však žiaľ tiež nie je nezvyčajný krok.

Ružovým podnikateľom začali Vianoce ako prvým. Náplasťou na hlboké, hnisajúce rany od krízy sú im stovky, ba až tisícky minút takmer do celého sveta, priľahlého vesmíru a planéty XCOwO36YX. My nepodnikavci si ešte musíme počkať, ale určite to nebude dlho, veď obchodné reťazce nás strašia fondánovými salónkami z Poľska už pár týždňov.

Pri pohľade na Novinky je ale jasné, že predvianočný trh sľubuje veľa kalórií. Ak sa neviete dočkať nového, občas vibrujúceho miláčika, skúste sa aspoň inšpirovať recenziami nekompromisnej GSM dvojky Michal & Boris.

Spoločnosti Slovak Telekom a T-Mobile Slovensko budúci rok spoja svoje telá a duše v jeden harmonický celok, plný dobrých nápadov, ako vytrieskať z ľudu čo najviac. Tento mobilný hermafrodit s nemeckým rodokmeňom sa stane telekomunikačnou jednotkou na trhu, čo je určite fasa, oder nein?

Téčko navyše naďalej pomáha šíriť medzi plebejcami slovenskú hudbu a tak si po Horkýžoch môžeme stiahnuť aj nový album Lavagance. Suma je ľubovolná, čo v slovenskom ponímaní znamená kliknutie na 0 Eur.

Mnohí hrdí majitelia aj-fónu asi natoľko vyčerpali svoje peňaženky jeho kúpou, že zostali odkázaní na kus kartónu a svoje šikovné jemné ruky. Vstupné náklady do jedného éčka a výsledkom je kultový stojan. A všetci predsa vieme, že telefóny bez papierového stojanu, sú ako bryndzové halušky bez ryže.

Sony Ericsson zrejme predstaví dva nové odolné fóny so ženskými menami Susan a Sunny. Ale inak je to pravda, ženy znesú naozaj veľa. Tesla Stropkov by mohla vyrobiť rýdzo slovenskú Zdennu a Blažennu.

Počasie je deprimujúce, vy však nezúfajte. Ideálny čas oprášiť staré java hry, najlepšie tie, ktoré majú v názve Soccer. Pretože aj vlastné góly v správnej sieti vedia potešiť.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu