Reklama: inteligentný mobilný telefón Palm Treo 750

Palm Treo 750 je inteligentný mobilný telefón s operačným systémom Windows Mobile 6. Zaujme svojim dizajnom, kvalitným dotykovým displejom a klávesnicou, jednoduchým ovládaním (jednou rukou), doplnkami, ktorými Palm svoje Treo obohatil (jednoduchšie ovládanie, hlasové vytáčanie, personalizované zvonenia, SMS chat, atď.). Nechýbajú ani moderné technológie, ako je podpora sietí 3G a HSPDA.

fotkaVšestranný pomocník

Vďaka operačnému systému Windows Mobile 6 Professional, môže používateľ využívať nespočetné množstvo aplikácií pre tento operačný systém.

Business

Firemní zákazníci ocenia najmä podporu Mobile Office, ktorá umožňuje súbory MS Word, Excel, Powerpoint nielen prezerať, ale aj editovať. Nechýba ani podpora dokumentov PDF. Palm Treo 750 podporuje bezdrôtovú synchronizáciu s MS Exchange, Google Sync, čo v kombinácii s pohodlnou QWERTY klávesnicou ho robí dokonalým zariadením na spracovanie emailov. Samozrejmosťou je synchronizácia a komunikácia s počítačom cez USB kábel alebo Bluetooth pomocou Windows Mobile Device Center.

fotkaZábava

Palm Treo 750 však nie je určený iba na prácu, ale aj na zábavu. Preto Treo 750 podporuje široký rozsah audio a video formátov. Vďaka dodávanému stereo handsfree ho môžete využiť ako skvelý MP3 alebo video prehrávač. Treo 750 má jeden z najkvalitnejších reproduktorov, aké smartfóny dnes ponúkajú. Využiť ho môžete pri hlasitom počúvaní hudby, pozeraní videa, hlasitom telefonovaní alebo pri GPS navigácii. Pamäť telefónu je možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet. Treo 750 disponuje tiež fotoaparátom s možnosťou natáčania videa.

Bohatá výbava

Už v základnom balení dostanete k Palm Treo 750 množstvo príslušenstva a doplnkových aplikácií, takže k nemu zrejme už nič nebudete musieť dokupovať. V krabici nájdete okrem základných komponentov (Treo 750, batéria, stylus, prepojovací kábel) aj cestovnú nabíjačku s koncovkami pre použitie na celom svete, stereo slúchadlá s mikrofónom a nabíjačku do auta. Bohatú softvérovú výbavu dopĺňa lokalizácia systému Windows mobile - InterWrite Pro, ktorá obsahuje aj slovenskú klávesnicu, ďalej pomôcky od Palmu pre jednoduchšie ovládanie (jednou rukou), hlasové vytáčanie, personalizované zvonenia, SMS chat, atď.

Palm Treo 750 dostanete kúpiť iba za 189 € vrátane DPH. (notebookshop.sk)

fotkaVýuková pomôcka

Palm Treo 750 sa dodáva aj v balíkoch English Teacher a German Teacher. Ako názov napovedá, tento produkt je určený pre všetkých, ktorí pracujú s angličtinou alebo nemčinou, alebo sa anglický, nemecký jazyk ešte len učia. Balík pozostáva z obojstranného anglicko-slovenského a nemecko-slovenského “hovoriaceho” prekladového slovníka so slovnou zásobou 400000 slov, anglickoslovenskej

a nemecko-slovenskej hovoriacej konverzačnej príručky, ktorá obsahuje až 14 000 nahovorených fráz z každého jazyka. Tieto aplikácie sú nahrané v Palm Treo 750, ktoré Vám ich umožní komfortne ovládať pomocou dotykového displeja alebo Vám umožní zadávať znaky pomocou pohodlnej QWERTY klávesnice. Samozrejme Treo 750 stále poslúži ako výborný telefón - komunikátor, s ktorým môžete pristupovať na Internet, spracovávať dokumenty MS Office, alebo Vám poslúži ako skvelý MP3/video prehrávač. Balík Teacher dostanete kúpiť v bezkonkurenčnej cene za iba 236 € vrátane DPH s jedným jazykom, alebo za 296 € s anglickým aj nemeckým prekladovým slovníkom a oboma konverzačnými príručkami. (notebookshop.sk)

fotkaGPS navigátor

Keď už uvažujete o kúpe Palm Treo 750, môžno Vám napadne, či by sa tento smartfón nedal použiť aj na GPS navigáciu. Samozrejme, že dal. Palm Treo 750 je na GPS navigáciu v aute ako stvorený. Zadávanie cieľa Vašej cesty môžete robiť nielen dotykom prsta na displeji, ale aj priamo cez klávesnicu. Kvalitný reproduktor Vám poskytne čisté a hlasné inštrukcie k cieľu Vašej cesty. Do slotu na pamäťovú kartu stačí vložiť kartu s Vašou obľúbenou GPS aplikáciou a môžete vyraziť. Ďalší navigačný prístroj už nebudete potrebovať. A čo je hlavné, Treo 750 budete mať stále so sebou. Palm Treo 750 si môžete zakúpiť spolu s navigačnou aplikáciou a príslušenstvom v balíku Palm Treo 750 Navigator Kit Europe.

fotka

Balík Palm Treo 750 Navigator Kit Europe obsahuje:

- Palm Treo 750,

- kvalitný externý Bluetooth GPS prijímač SirfIII s nabíjačkou do auta,

- CL adaptér pre dobíjanie Treo 750 v aute,

- držiak do auta na sklo alebo do mriežky auta,

- navigačný softvér iGO 8 Europe.

Toto všetko kúpite iba za 296 € vrátane DPH. (notebookshop.sk)

Smartfóny značky Palm dostanete kúpiť priamo cez online obchod distribútora na stránke www.palm.sk, kde nájdete aj ďalšie informácie o smartfónoch Palm a mnoho doplnkového sortimentu. Smartfóny Palm si môžete kúpiť aj u predajcov mobilných telefónov alebo výpočtovej techniky. Napríklad, v Bratislavských nákupných centrách je Palm Treo 750 dostupný u predajcov Apple Premium Reseller v Poluse, Avione a v Auparku. Ak ste s Palmom ešte neprišli do styku, odporúčame si ho vyskúšať naživo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu