LG: uniknuté informácie o chystaných modeloch

Občas sa výrobcom mobilných telefónov stáva, že sa na internete objavia uniknuté informácie o chystaných modeloch. Táto situácia neobišla ani spoločnosť LG, ktorej tzv. roadmap (materiál s chystanými telefónmi) sa objavil na internete. Telefóny sú chystané na prvý kvartál roku 2010.

LG Wine 2 by mal vychádzať zo staršieho modelu Wine. Ponúknuť má lepší fotoaparát a inovovaný dizajn, pričom si ponechá charakteristické znaky ako veľké tlačidlá a špeciálnym ovládacím tlačidlom. Wine Junior by mal byť odľahčenou verziou.

LG Stage bude nástupcom modelu Arena, ktorý ponúkne celodotykové ovládanie, high-endové špecifikácie a rýchle reakcie. Očakáva sa aj vylepšenie užívateľského prostredia S-Class UI.

LG Mini a Goya sú telefóny, o ktorých sa momentálne nevie vôbec nič. Oba modely vyzerajú na high-mid-endové kúsky. Zato Cookie 2 je jasným nástupcom populárnej KP500-vky. Pomerne slušne vybaveným dotykovým mobilom bude aj LG Sweet. Výbavou sa radí medzi Cookie 2 a Stage.

Posledným očakávaným modelom má byť dvojsimkový low-end LG GX200 s LED diódami, ktoré signalizujú aktívnu SIM kartu. Sme teda sami zvedaví, kedy LG predstaví dané modely a odhalí bližšie špecifikácie pripravovaných modelov. Mnohé z nich totiž vyzerajú viac než zaujímavo.

lg_novinkylg_novinky

Zdroj: Unwiredview.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu