Garmin-Asus nuvifone G60 a M20 v predaji zvýhodnenú cenu

Spoločnosť Garmin dnes spustila predaj predaj navigačných mobilných telefónov Garmin-Asus nuvifone G60 a nuvifone M20. Prví zákazníci majú možnosť získať tieto zariadenia so zľavou. Akciové ceny začínajú pri modeli G60 na sume 379,95 € a pri modeli M20 na sume 420,35 €. Ceny narastajú každých 84 sekúnd o jeden cent, až kým nedosiahnu štandardnú cenu, ktorá je u nuvifone G60 519,99 € a nuvifone M20 559,99 €. Zariadenia môžete nakupovať na stránke www.garminasus.sk.

ZÁKLADNÉ INFO: Garmin-Asus nuvifone G60

ZÁKLADNÉ INFO: Garmin-Asus nuvifone M20

Tlačová správa:

Na Slovensko prichádza ako do jednej z prvých krajín v Európe nový vývojový stupeň navigačných zariadení, nüvifone od spoločností Garmin a Asus. Pri príležitosti uvedenia na trh pripravil distribútor zaujímavú akciu: cena zariadenia stúpa každých 84 sekúnd o jeden cent, až kým nedosiahne štandardnú maloobchodnú cenu. Môžete tak nielen byť medzi prvými majiteľmi tohto praktického zariadenia, ale navyše pritom výrazne ušetriť.

Samotný prístroj predstavuje netradičný spôsob skĺbenia funkcií moderných smartfónov a najvyššej triedy osobných navigačných zariadení. Základným kameňom je navigácia. Výrobca na nej pomocou širokej ponuky konektivity (od mobilných sietí cez Wi-Fi až po Bluetooth) vystaval celú sieť špecializovaných aplikácií, založených na polohe. Nüvifone vás tak priebežne informuje o cenách pohonných hmôt, počasí a kultúrnych akciách, či umožní sledovať pohyb priateľov, bez ohľadu na to, či cestujete do zahraničia, alebo iba na druhý koniec mesta.

Nüvifone mení spôsob, akým sa pozeráme na navigačné zariadenia. Nesprevádza iba po konkrétnej trase a späť, je rovnako užitočný 24 hodín denne. Navigácia funguje kdekoľvek a bez prestávky, keďže pri nej na rozdiel od smartfónov neplatíte za prenos dát a dostupnosť informácií nezávisí od toho, či ste v dosahu GSM/3G sietí. Prístroj sa dodáva v dvoch mutáciách, g60 a m20, s kompletnou sadou máp a slovenskými hlasovými inštrukciami.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu