Fixácia férových paušálov snov

Môj prapôvodný plán o absencii sobotnej rubriky, ktorý sa zakladal na teórii Málo času - málo chuti, narušila predstava vedúceho psích očí a žiletka na krku. Alebo to bol Razr? Neviem, no v každom prípade použijeme kultový slogan Majstra N: "Deti moje osprostené, hybaj upratovať!"

Operátori už dva týždne výraznejšie stagnujú, no Podľa seba súdim, že FIXujú FÉRové Paušály Snov a PRIMA Majster paušály do myslí ľudí. Či to bude EASY, ukážu už najbližšie týždne. Vlastne, blíží sa október, čiže s predstihom prídu jedličky, soby a tony umelého snehu v reklamných kampaniach. Kto si správne tipne deň zahájenia Vianočných akcíí?

Ou-tú sa na sviatky pokoja a lásky nespolieha, už teraz ponúka na predaj 150 typov mobilných telónov. Wau, až toľko? Nesmieme však zabúdať, že kyslík vlastne iba dohodí zákazníkov istej distribučnej spoločnosti. Pokiaľ budú výraznejšie zákaznícke benefity a ceny, nevidíme problém, inak kuca-paca.

Ozaj, magenta pokryla GGG signálom už aj Galantu/Galántu. Úrodné dolniaky, vinice a dvojjazyčné názvy miest boli vždy lukratívnejši než ťažko dopestovaná švábka na severe.

Push-up efekt máme všetci radi, hoci je iba optickým únikom pred pôsobením zemskej príťažlivosti. No bol by v tom čert, aby sme ani v súvislosti s ním nespomenuli Aj-fón a fakt, že push Gmail je funkčný už aj pre tento legendárny produkt americkej ekonomiky.

Sony Ericsson predstavil nóbl fón pre ignorantov krízy a slúchadlá reagujúce spustením hudby pri vložení do uší. Citlivé senzory znesú všetko, no aj tak Japonci odporúčajú používať vatové tyčinky.

Náš verný recenzent Michal si pri testovaní LG stále nemohol zvyknúť na pocit, že pri pohľade na priesvitnú klávesnicu mobilu vidí vlastne svoje lono. Daň za imidž. Vedúci mal pre zmenu možnosť poťažkať si novú vlajkovú plachetnicu Nokie - model N900. 180 gramov živej váhy je poznať, tri polomáčané horalky zaťažia vrecká síce menej, ale 32 giga pamäte od Sedity nedostane nikto nikdy.

Keď už sme pri tých pokrokových Japoncoch..Tí výrazne klepnú po chamtivých prstoch všetkým nelegálnym sťahovačom hudby do mobilných telefónov. Software jednoducho danú pieseň zablokuje. Európu podobný krok zatiaľ nečaká, hoci určite väčšina z nás googluje výraz "free download mp3". Jediným legálnym riešením by bol návrat k známej Nokiáckej polyfónii. Tararaaaaa...

Diskusia k článku:

Začať diskusiu