Príslušenstvo: pohybom ovládané slúchadlá Sony Ericsson MH-907 (aktualizované)

Pôvodný text, 2009-09-21:

Spoločnosť Sony Ericsson dnes predstavila nový typ príslušenstva, ktorým sú káblové, pohybom ovládané slúchadlá MH907. Novinka funguje na princípe, kedy obe slúchadlá vložíte do uší a hudba sa začne automaticky prehrávať. Po vybratí čo i len jedného slúchadla sa prehrávanie hudby znova automaticky pozastaví. Slúchadlá MH907 vážia 25 gramov a dostupné budú v dvoch farbách - chrómovej a bielo-žltej počas štvrtého štvrťroku 2009.

fotka

Produktová stránka: Sony Ericsson MH907

Doplnené:

Na serveri mobile-review.com sa už aj objavila recenzia slúchadiel Sony Ericsson MH-907. A tak vám priblížime postrehy Sergeja Kuzmina, ktorý bol nimi nadšený.

Slúchadlá MH-907 sú zaujímavé senzorom, ktorý zapína a vypína prehrávanú hudbu. MH-907 jednoducho pripojíte k nejakému novšiemu Sony Ericssonu s Fast-portom a strčíte do uší. Hudba z mobilu začne automaticky hrať. Po vytiahnutí oboch reproduktorov z ucha hudba hrať automaticky prestane.

Pri prichádzajúcom hovore vložíte do ucha jedno slúchadlo a hovor je prijatý. Vhodné napríklad pre šoférov. Pri počúvaní hudby musíte najprv obe slúchadlá z uší vytiahnuť, až potom môžete prijať hovor zastrčením aspoň jedného do ucha (viď. video vyššie).

Senzory môžete v nastaveniach mobilu vypnúť.

Štuple sú vraj väčšie, než býva zvykom, čo bude vadiť najmä ženám. Kvalitu zvuku Kuzmin hodnotí ako podobnú HPM-77, dodávaným k W995.

Zdroj: mobile-review.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu