O2: odo dnes v ponuke 150 typov telefónov

Telefónica O2 Slovakia zaradila od dnešného dňa do predaja 150 modelov mobilných telefónov. Na tento krok sme vás upozorňovali už začiatkom septembra:

Prečítajte si: O2: za rok viac než 140 000 zákazníkov O2 Fér (4. 9. 2009)

Tlačová správa:

Bratislava, 21. septembra 2009 - Najväčší výber, viac než 150 typov mobilných telefónov, nájdu zákazníci už oddnes, t. j. 21. 09. 2009, vo všetkých značkových a partnerských predajniach O2. Zákazníci si tak budú môcť vybrať nový telefón z rozšíreného portfólia O2 priamo v predajni, alebo objednať ľubovoľný model z bohatého katalógu partnerskej spoločnosti IRDistribution s.r.o.

„O2 neustále mení trh mobilnej komunikácie na Slovensku v prospech zákazníka. Pred rokom sme priniesli férový prístup, založený na rešpektovaní potrieb a želaní zákazníkov. Dnes sme ako prvý operátor ponúkli slovenským zákazníkom viac ako 150 modelov mobilných telefónov. Vďaka oddeleniu služby od telefónu získavajú všetci zákazníci možnosť vybrať si v ktorejkoľvek O2 Predajni za výhodných podmienok taký telefón, aký im najviac vyhovuje a je jedno, či využívajú predplatené, alebo fakturované služby,“ uviedol René Parák, hovorca a manažér O2 pre styk s médiami.

V každej O2 Predajni sú pripravení vyškolení konzultanti O2, ktorí zákazníkom pomôžu vyhľadať a vybrať si svoj nový mobilný telefón na základe ich vlastných kritérií a požiadaviek. Objednávkový katalóg má formu internetovej stránky s prehľadom ponuky, možnosťou vyhľadávania a objednania mobilného telefónu resp. príslušenstva. Vybraný telefón môže zákazník zaplatiť v hotovosti alebo v mesačných platbách bez navýšenia kúpnej ceny. Pri nákupe v hotovosti získa každý zákazník automaticky zľavu, ktorej výška záleží od typu a ceny telefónu.

Po vyplnení objednávky dostane každý zákazník tzv. List pre zákazníka, ktorý obsahuje informácie o sledovaní stavu objednávky, postupe pri preberaní objednaného telefónu, ako aj informáciu o záručných lehotách a reklamačný poriadok. Na základe objednávky potom kuriér doručí zákazníkovi jeho telefón až domov. Pri prevzatí telefónu zákazník zaplatí buď celú kúpnu cenu, alebo prvú mesačnú platbu.

Podrobné informácie o objednávaní prostredníctvom nového katalógu nájdete na stránke www.sk.o2.com alebo priamo v značkových a partnerských predajniach O2 na celom Slovensku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu