Mobilné libido

Magický septembrový dátum 9. 9. 2009 máme za sebou a tí z vás, ktorí ho nevyužili ako jedinečný termín na svadbu, alebo rozvod, môžu s nami poupratovať.

Apropo svadba. Romantický ťah dvoch ľudí, ktorí chcú spojiť telo a dušu v jeden harmonický celok plný nehy, lásky, porozumenia... bla bla...o realite vieme svoje, že? Zámerným podkúrením konkurencii však zaváňa sobáš Orange UK a T-Mobile UK, čím bleskovo vznikne nová jednotka na trhu. Čo teda vznikne francúzsko-nemeckým mixom vlastníkov nevieme, akurát všemocný Google hlási, že zmiešaním ružovej a oranžovej príde na svet broskyňový odtieň. Takže Peach UK?

Iný druh ovocia, ale z čeľade citrusových, pokračuje vo svojich šľachetných činoch. Po nezamestnaných a senioroch, začal pomáhať aj študentom a hendikepovaným. Takže ak ste sa práve zobudili na internáte v Mlynskej doline v susedovej izbe po včerajšej žúrke, môžete odteraz surfovať lacnejšie. Neštudujúcim a lakomým, zostáva len amatérska amputácia niečoho nepotrebného, trebárs malíčka. Vlastne nie, tým stláčame enter.

Okrem toho si môžu firemní oranžoví zákazníci telefonovať medzi sebou pol roka zadarmo. Takže kľudne podvečer pochváľte kolegyninu microsukňu, lichôtky po pracovnej dobe sponzoruje predsa operátor.

Odvážnejší cestou z baru po záverečnej zavolajú šéfovi a konečne mu povedia, čo si o ňom už štyri roky myslia. Následne môžu využiť službu Orange World Job.

Téčko najnovšie ponúka užívateľom Mobilného internetu pocit istoty, sucha a ochrany pre ich PC len za necelé tri eurá. Háveď na internete číha predsa všade, určite to však nebudú webové stránky o ľudových zvykoch na Horehroní a radách pre začínajúcich včelárov.

A konečne pokrýva GGG signálom aj okresné mestá, nikto nevie prečo, ale prví majú tú česť Záhoráci a Francek z Mauacek. Takže prečo sa Záhoráci najradšej milujú v pivnici ? Vygooglite si.. A pozor na tú háveď!

No, ale to sme odbočili. Ou-tú pokračuje v neférovom odmeňovaní vybraných zákazníkov s rovnomennou službou a dáva im 50% kreditu naviac. Dokonca aj 100!! Kto sa cíti ukrivdený, môže trucovať, alebo zámerne preťažovať sieť nezmyselnými telefonátmi a sprostými MMS v silnej prevádzke.

Navyše operátor doplnil nové fóny do svojej ponuky, ale ich ceny sú skôr štandardom než príjemným prekvapením.

Naši dvaja spoľahliví testeri Boris a Mišo, pokračujú vo svojej bohumilej činnosti, tentokrát každý nafasoval mobil z opačného konca trhovej ponuky. N97 verzus čínsky MyPhone. Jeden vyrobený za eurá, druhý za dve misky ryže. Ale nechutí zle.

Vedúci má plné ruky práce na záhradke, po vyoraní švábky prišiel na rad zber viniča, takže tentokrát sa vo videu dostalo len na súboj výbavy a štýlovej priesvitnosti od kórejcov

Príjemne úsmevný, možno aj predĺžený, víkend praje redakcia.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu