Oranžové kopačky

Konečne vzrušujúci týždeň! Zbohom nude, uhorkám a zakrízovanému letu dali v 35. týždni svorne naraz všetci operátori. Začneme najaktívnejším.

Ružová reakcia na konkurenčný Paušál Snov sa volá rovnako nudne - Podľa Seba. Opäť je dodržaný tzv. Lego princíp skladačky, takže tí, ktorí vyrastali len na československom Merkure, si prídu na svoje. Pri správnej kombinácii stojí ponuka za hriech, pri nesprávnej zhrešte radšej inak.

Napríklad piatimi hodinami v objatí kyslíku. Za 27 eur sa vám tak dlhú dobu nebude venovať nikto. Sociálne pracovníčky určite nie.

Okrem toho magenta opäť oživila FIX 0, ten však neohúri ani sadzbami a ani tarifikáciou. Takže bacha na lákavé nuly v názvoch.

Citrus dodatočne vylepšuje spomínaný Zasnívaný paušál. Čím viac sa klepnete po vrecku, tým viac sa klepne aj on. Ale iba minútami a Short Message Servismi do zblbnutia. Priateľské poklepávanie sa skončí po troch mesiacoch, čo je pre "akcie" typické.

Ale to nie je všetko. Slzy dojatia vyvoláva možnosť surfovania po stránkach s pracovnými ponukami za jeden, jediný centík. Ach, koľko šľachetnosti! Moment, zamestnaný zákazník utratí predsa vždy viac... Takže nenápadné prihrievanie vlastnej instantnej polievočky?

Vedúci si pred odchodom na skrátenú dovolenku splnil svoju občiansko-morálnu povinnosť a zverejnil video verziu toho, čo čítate teraz. Venoval sa najmä Nokii, v zákulisí sa hovorí o percentuálnych podieloch zo zisku fínskej spoločnosti.

Ja mám pre zmenu dohodu s Apple, preto opäť spomeniem kultové slovo aj-fón a dám si zaslúžené jonatánky. Chceli by ste ho? Tudle! Dopyt prevýšil ponuku.

Skončíme bulvárne. Mokrému Ďurovi, po skončení kampane pre Orange, život udelil ďalší pár obuvi, tentokrát kopačky od Diany. Nikto nevie či jej učarovali žlté O2 kačky, ružové Easy karty, alebo fakt ten Maštalír. My plebejci máme jednoduchší život, bez pretvárok a reklamných kampaní. Ale aspoň nás nikto neprepiera na serveri o mobilnej komunikácii.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu