Orange: poistenie faktúr a pomoc pri hľadaní práce

Spoločnosť Orange prináša nové služby, ktorými sa snaží pomôcť ľuďom najmä v čase finančnej krízy. Pomoc sa rozhodol Orange v spolupráci s Amslico AIG Life poskytovať formou Poistenia faktúr a služby Orange World Job, ktorá vám umožní za jeden cent prehliadať prostredníctvom mobilu voľné pracovné miesta na stránkach s pracovnými ponukami.

Tlačová správa:

Orange prináša na trh skupinu nových výhod, ktorými chce pomôcť svojim zákazníkom riešiť aj náročné životné situácie. V spolupráci s poisťovňou Amslico AIG Life prináša novinku na slovenskom trhu - Poistenie faktúr. Pomocnú ruku podáva aj zákazníkom pri hľadaní zamestnania. So službou Orange World Job môžu za symbolický jeden cent prehliadať prostredníctvom mobilu voľné pracovné pozície na najvýznamnejších portáloch s pracovnými ponukami. S cieľom uľahčiť prístup k pracovným ponukám Orange zriadil taktiež bezplatnú poradenskú Linku práce.

Zmierniť prípadné nepriaznivé dopady nečakaných životných situácií chce Orange pomôcť s novým Poistením faktúr. Za poistné jedno euro mesačne umožní zákazníkom poistiť sa pre prípad, že z dôvodu straty zamestnania, úplnej alebo čiastočnej invalidity alebo smrti nebudú môcť uhrádzať mesačné faktúry od Orangeu. V prípade vzniku poistnej udalosti a uznania nároku na vyplatenie poistného plnenia, môže poisťovňa uhradiť za zákazníka až šesť poistných plnení vo výške ich priemernej mesačnej faktúry pred poistnou udalosťou, príp. jednorazovo 6-násobok priemernej faktúry pred poistnou udalosťou v závislosti od typu poistnej udalosti. Poistiť sa môžu zákazníci zaslaním SMS s textom „A“ na číslo 230 alebo podpisom Prihlášky do poistenia na všetkých predajných miestach spoločnosti Orange Slovensko. Navyše, prvý mesiac zákazníci poistné neplatia. Prehľad poistného krytia bude všetkým existujúcim zákazníkom doručený spolu s mesačnou faktúrou alebo samostatným mailom. Poistenie faktúr môžu využiť zákazníci všetkých účastníckych programov Orangeu, ktorí splnia podmienky pre poistenie. Všetky potrebné informácie o službe Poistenie faktúr, vrátane Poistných podmienok nájdu zákazníci na stránke www.orange.sk/amslico.

Orange pomáha pri hľadaní zamestnania

Orange chce, aby boli jeho zákazníci v dobrých rukách, ak v dôsledku ekonomickej krízy prišli o svoje zamestnanie. Nová služba Orange World Job umožňuje zákazníkom sledovať najnovšie pracovné ponuky priamo na displeji svojho mobilného telefónu cez prehliadač wap.orange.sk/praca. Za symbolický jeden cent môžu až šesť mesiacov surfovať bez poplatku po stránkach, ktoré zverejňujú aktuálne pracovné ponuky. Zákazníci si ju môžu aktivovať na ktoromkoľvek predajnom mieste Orangeu. Po uplynutí šesťmesačnej lehoty sa služba Orange World Job automaticky deaktivuje, o čom bude zákazník upovedomený SMS správou.

Pri hľadaní nového zamestnania môže byť pre zákazníkov Orangeu užitočným pomocníkom aj bezplatná poradenská Linka práce, ktorá je dostupná každý pracovný deň od 8.30 do 16. 30 hod. na čísle 0918 88 00 66 alebo 0918 77 00 66. Jej pracovníci na žiadosť zákazníka vyhľadajú v príslušnom regióne voľné pracovné pozície podľa zadaných kritérií. Okrem toho poradia, ako postupovať pri strate zamestnania, pri návšteve príslušných úradov, či vypĺňaní potrebných tlačív a formulárov. Zákazník tak na jednom mieste získa všetky potrebné informácie, aby bol pri hľadaní nového pracovného miesta úspešný.

Okrem týchto nových služieb, umožňuje Orange v spolupráci s poisťovňou Cardif Slovakia, poistiť si mobilný telefón proti poškodeniu, strate alebo krádeži. Navyše si zákazníci za zvýhodnenú cenu len 1 euro (30,13 Sk) môžu zálohovať všetky kontakty zo svojej SIM karty.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu