Sexy kódexy

Aj vás se..., trápi, že váš sused Zdeno K. má pri garáži rovnako modré slivky ako vy? Nehorázne, že? Dokonca si dovolí tvrdiť, že aj slivkové gule chutia z jeho odrody lepšie? Tak to hádam nie! Hybaj sa sťažovať na miestny Zväz záhradkárov Slovenska.

Ale čo urobia v takomto prípadne urazení mobilní operátori? Opäť sa predsa vyplačú na mužnej hrudi Rady pre reklamu. Magenta, podobne ako dávnejšie Orange, nezniesla pohľad na VLASTNÚ farbu použitú na bilboarde konkurencie. Citrus sa zase postaral o ironické a drzé žlté kačičky, ktoré zosmiešňujú konkurenčný rybník s oranžovými labuťami. Vraj po čase vyschne.

Takže pozor na farby a hydinu, pretrieďte svoj šatník a kačku povinne v nedeľu na obed! Aj Paviel svoje ružové tričko používa radšej iba "na doma".

Magenta okrem toho dlho nevyviedla nič negatívne, takže teraz aspoň sprísnila podmienky získavania klubových bodov. Áno, máme na mysli tie, ktoré ste si minule zamenili za šnúrku na mobil a krásnu snobskú polokošeľu. Zo stopercentnej bavlny. Takže, kto chce odteraz aj termopohár s obľubeným logovaním, musí sa v aktuálnom fakturačnom období viac vybúriť. Prípadne telefonovať. Pre urýchlenie najlepšie na neznáme čísla so zahraničnou predvoľbou. Fajnšmekrom postačí aj známe 098...

Vedúci mi v, najnovšie piatkovom, Mobilnom týždenníku nebezpečne šliape na päty, upratuje totiž obrazom, avšak serióznejšie, bez náznakov trápneho humoru. K Nokiám pridal aj pár breptíkov, po hollywoodskych záverečných titulkoch určite nevypínajte svoj Media Player.

Keď už sme pri tom Microsofte. Chystá sa implementovanie jeho softwéru do fínských smartfónov. Ale hádam až tak mrznúť ten Symbian nebude...

V priebehu augusta navyše pán Záhradník vybavil posilnenie bratislavskej MHD Samsung busom, cestu do Dúbravky načierno si teda spríjemníte kórejskými hudobnými telefónmi. Žiadny rýdzo detviansky folklór v mašinkách nečakajte, tentokrát to bude v disko rytme.

Čaká nás vraj slnečný víkend, pri vode si dávajte pozor na úpal, alkohol a kódexy. Morálne. V Číne je za erotickú SMS päť dní väzenie, Slovákov zachránil jedine nedostatok voľných kapacít.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu