Slovensko testuje Nokiu N97: možnosť vyhrať Nokiu N97

Ako sme vás už dávnejšie informovali, niekoľkí používatelia stránky Facebook mali možnosť testovať počas leta novú Nokiu N97. Podľa tlačovej správy prístroj počas siedmych týždňov otestovalo takmer 30 ľudí. Užívateľské skúsenosti, fotografie, videá či diskusie je možné nájsť na fanúšikovskej stránke Slovensko testuje Nokiu N97 na Facebooku. Stránka navyše ponúka možnosť do konca augusta vyhrať Nokiu N97 alebo darčekové predmety od spoločnosti Nokia.

Tlačová správa:

Sociálna sieť Facebook umožňuje Slovákom do konca augusta testovať a vyhrať telefón Nokia N97. Už viac ako 1000 ľudí sa stalo fanúšikmi Facebook stránky Slovensko testuje Nokia N97.

Projekt, ktorý bol spustený na začiatku júla, umožňuje bežným užívateľom osobne spoznať nový prístroj. „Možnosti multimediálneho počítača Nokia N97 sú tak široké, že ich v jednej recenzii nemožno všetky obsiahnuť. Preto sme priniesli užívateľom portálu Facebook jedinečnú príležitosť prístroj dôkladne spoznať,“ povedal Petr Kasa, riaditeľ Nokia pre ČR a SR.

Prístroj počas siedmych týždňov úspešne otestovalo takmer 30 ľudí. Na konci augusta bude spomedzi všetkých fanúšikov stránky vyžrebovaný výherca jedného z testovaných telefónov. Okrem toho už takmer 50 fanúšikov získalo darčekové predmety Nokia. Na nástenke Facebook stránky so stovkami príspevkov pribúdajú nielen ďalšie komentáre a otázky od členov, ale aj videá, novinky, recenzie či blogy. V diskusných fórach sa debatuje najmä o widgetoch a službe Ovi. Všetky podrobné informácie o projekte sú uvedené na adrese http://www.facebook.com/pages/Slovensko-testuje-Nokia-N97/108544968904.

Projekt zaujal najmä mladých ľudí vo veku od 18 do 24 rokov, pričom tretina fanúšikov stránky sú ženy. Vybraní testeri, ktorí už telefón vďaka Facebooku vyskúšali, zverejnili svoje dojmy. „Už po troch dňoch testovania musím uznať, že tento model sa fínskym vývojárom naozaj podaril,“ napísal Marek z Oravy. Deana z Bratislavy doplnila: „U mňa je to láska na prvý pohľad!” Michal Pastier, známy slovenský copywriter, sa dokonca rozhodol písať svoje príspevky na blog z prístroja N97 (http://medialne.blog.etrend.sk/pastier/). Bloger Robert Madaj je zasa rád, že sa Nokia rozhodla pre takýto originálny spôsob uvedenia nového modelu telefónu (http://spravodaj.madaj.net/view.php/2009/07-nokia-n97-prichadza-den-7).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu