Slunce, seno, nabíječka

Fúúúú...tak toľko prachu nebolo ani na Tutanchamónovej krypte. Ale pozor, po taktickej prestávke sme tu opäť. Uhorky sú vyzbierané, tak čím začať?

Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden fón. Aj fón. A dokonca pri správnej kombinácii s hrubou peňaženkou sa cenovka prepadla až na 39 éčiek. Super, kto mi požičia drobné? Na nanopodložku, ponožkové púzdro a ešte na adekvátnu navigáciu...najlepšie tú s 858 na čiarovom kóde. Myslíme národne. Uff, ešteže ten opravný firmvér je grátis.

Kto nepotrebuje byť "in" a koho inšpiruje skôr východ, vifon polievky a ceny prekliato nízke, si isto pochutná aj na čínskej lahôdke ZTE Xiang. Tá je ukuchtená v Shenzhene v provincii Guangdong, zrejme Chao Meng Chimom. Nesmejte sa, aj vaše fajkové tenisky sú odtiaľ.

52 % má nielen bošácka bioslivovica, ale taký istý percentuálny nárast zákazníkov zaznamenal medziročne aj mobilný benjamín ou tú. Za prvý polrok 92 000 plebejcov zmenilo farbu, zvyky a začalo obľubovať sýtené bublinkové nápoje. Možno budeme trochu neféroví voči ostatným, ale zdravá konkurencia je ako mrkva...chutí a lepšie po nej vidieť na chyby petržlenu.

Téčko rozhodilo siete aj do neprebádaných močiarov a urobilo to okato šľachetne. Špeciálny paušál pre nepočujúcich. Čoooo?

A telefón pre seniorov, nech je záber naozaj široký. K tomu konečne spustený í-šop, ved ten, kto ho v súčasnej dobe nemá, je predsa technologický lúzer.

Citrus svojich dôchodcov tiež nenechal v štichu, akurát Aligátora premenoval na Maxifón.

Slunce, seno, nabíječka....aj tak by mohlo znieť vedúceho home video. Nokia E52 bude isto trhák a solárnu nabíjačku mal radšej využiť istý Nemec, ktorý roky nenápadne kradol prúd v práci. Veď ho za nabíjanie mobilu v práci, chudáka, aj vyhodili. Priznajte sa, kto to robí tiež? A k tomu navyše aj euroobaly a kancelársky papier!

Fony.sk však rozdávajú zadarmo, dve vyžrebované súťaže v priebehu týždňa sú v čase krízy potešujúcou náplasťou na finančné kurie oká. A kto nemá šťastie v hre, určite ho nájde v láske. K mobilom. Užívajte.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu