Výhercovia štvrtej výročnej súťaže Fony.sk s Nokiou známi!

Tak, ako každý rok, aj tento sme výročie Fony.sk oslávili súťažou a opäť sa počet výhier rovná počtu rokov uplynutých od založenia Fony.sk.

Od 17. do 31. júla 2009 prebiehala na Fony.sk veľká súťaž Hudobné leto s Nokiou a Fony.sk o štyri mobilné telefóny Nokia.

Zo 786 pokusov sme vyradili 147 nesprávnych odpovedí a duplikátov a ostalo až 639 správnych odpovedí. Ak jeden človek zámerne súťažil viackrát, s rôznymi e-mailovými adresami prípadne aj odpoveďami, bol vyradený úplne. Ak hlasoval dvakrát tesne po sebe s rovnakými údajmi, považovali sme to za technickú poruchu a vyradili sme len jeden riadok - jedno hlasovanie.

Až 639 správnych odpovedí považujeme za veľký úspech, keďže detaily Nokií neboli najľahšie, a počet telefónov tejto značky v našej Galérii narástol na 131. Dokonca sme počas súťaže dostali aj niekoľko e-mailov, že snímky sú zle nafotografované, resp. také telefóny ani neexistujú.

Pre niekoľko stoviek z vás však správna identifikácia daných miniatúr znamenala možnosť vyhrať štyri kvalitné mobilné telefóny.

V tohtoročnej súťaži ste mali podľa malých obrázkov uhádnuť štyri nasledujúce mobilné telefóny Nokia:


Nokia N86 (alebo N86 8MP)


Nokia E75


Nokia 3230


Nokia 7380

Tu sú vylosovaní výhercovia:

1. Nokia 5800 XpressMusic - Peter Konyveš

2. Nokia 5630 XpressMusic - Filip Knoll

3. Nokia 6303 classic - Rudolf Vala

4. Nokia 2323 classic - Radoslav Trojan

GRATULUJEME!

Záznam z losovania nájdete v nasledujúcej animácii:

LOSOVANIE (SWF, 15 MB)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu