Orange: Maxifón pre seniorov v akcii

Po boku T-Mobilu sa začne unikátny mobil pre seniorov, známy aj pod názvami Aligator 300 či CPA Halo, predávať tiež v Orangei. Od 7. augusta 2009 ho kúpite za 59 € ( 1 777,43 Sk).

fotka

GALÉRIA: Aligator A300

VIDEO: Mobilný týždenník 1 - pre každého niečo (Aligator A300, Novatel MiFi, Sony Ericsson W508)

Tlačová správa:

Bratislava, 31. júla 2009 – Orange do svojej ponuky telefónov zaraďuje úplnú novinku - jednoduchý telefón určený predovšetkým starším zákazníkom. Od 7. augusta obohatí svoje portfólio o unikátny telefón Maxifón - model ZTE S302, ktorý umožňuje maximálne jednoduché, pohodlné a intuitívne ovládanie so zabudovanými špeciálnymi bezpečnostnými funkciami, vďaka čomu je vhodný aj pre zrakovo a sluchovo postihnutých zákazníkov. V Orangei ho zákazníci budú môcť získať už za 1 euro (30,13 Sk).

Maxifón je veľmi jednoduchý model určený predovšetkým pre seniorov a zdravotne postihnutých zákazníkov. Je to zariadenie, ktoré sa už na prvý pohľad odlišuje od klasických mobilných telefónov tým, že má klávesnicu s veľkými a prehľadnými tlačidlami a tiež jednoduchý a kontrastne podsvietený displej, ktorý zobrazuje čísla a text oveľa väčšie než ostatné modely. Keďže nepodporuje dátové prenosy, vhodný je práve pre ľudí, ktorí od telefónu očakávajú jednoduché telefonovanie a esmskovanie.

Vďaka svojim nadštandardným bezpečnostným funkciám pomáha Maxifón zaistiť bezpečie a prípadnú pomoc ľuďom s rôznymi zdravotnými rizikami alebo osobám, ktoré sa ocitnú v núdzi. Súčasťou telefónu je veľké bezpečnostné tlačidlo na zadnej strane prístroja, ktoré po stlačení automaticky vytáča číslo 112. V telefóne je možné zadefinovať aj ďalšie núdzové čísla, ktorým telefón pošle SMS a následne zavolá. Maxifón obsahuje navyše aj budík, FM rádio s hlasitým odposluchom a dokonca aj vstavané svietidlo, ktoré je možné zapnúť aj pri vypnutom telefóne.

Telefón bude v Orangei k dispozícií od 7. augusta 2009. Zákazníci si ho budú môcť zakúpiť samostatne alebo vo výhodnom spojení s niektorým z paušálom Orangeu za symbolické 1 € alebo v Prima balíku za 59 € ( 1777,43 Sk) s Prima štartom s počiatočným kreditom 10 € (301,26 Sk).

Cena nedotovaného zariadenia je 59 € ( 1 777,43 Sk).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu