Uhorky s medom

"Dobrý deň, čo si dáte dnes? Poprosím hovädzí vývar, kurací steak s restovaným špenátom a syrovou omáčkou, k tomu opekané zemiaky. Ako dezert si dám môj obľúbený tvarohový múčnik a malé presso. Ďakujem.. Ale pane, zabúdate, že je uhorková sezóna! Takže dnes máme len echt domáce kvašáky a uhorkový šalát".

Veru, veru. Výdatnej zeleninovej sezóne sme sa nevyhli ani my, ale občas neuškodia vitamíny bez známej trojfarebnej kombinácie.

Nokia si zaregistrovala dve ochranné značky, k bezmäkčeňovému slovíčku "series" pridala X a C. A novodobé sudoku je na svete. Čo to asi bude? Telefóny pre manažérov? Či soCky? Alebo seXy kočky?

Dokonca aj vedúci v home videu potvrdil svoj pozitívny vzťah k nim, vlastne k živočíchom ako takým. Asi preto sa vzdal puzdra na mobil z hadej kože, kuracej bagety a k nakrúcaniu Nokie a Sony Ericssonu angažoval roztomilú susedoviec cicku. Ale neohovárajme, šéf dovolenkuje, tak si zaslúži pokoj a inšpiráciu pre ďalšie mobilné nápady.

Orange osladil uhorkový šalát aspoň limitovanou sériou prímaprima kariet. Po jej kúpe si nezabudnite poznačiť oranžovým výkričníkom v kalendári dátum nasledujúci o 30 dní. Vtedy skončia akékoľvek majstrovské limited edition výhody a plebs si zase cinknú ku konkurencii za takmer 50 centov. Nehovoriac o CLIP-ku na mesiac. Skutočne žijeme v roku 2009?

Zlatým klincom zdravého obeda budú však uhorky s medom a jablkom, ktoré sa s veľkou pompou začnú podávať posledný júlový deň. Opäť jačiace fanynky, zákazníci bivakujúci pred predajňami a všade naokolo besniace televízne štáby. V ovzduší cítiť jemné záchvevy leta, peľu a ajfooooooonuuuuuu!

Chutili vám teda kvašáky? Ale pozor, všetko s mierou, divoké kombinácie prinášajú žalúdočné problémy. Treba konať rýchlo, kým si Nokia nezaregistruje POseries...

Diskusia k článku:

Začať diskusiu