ďalšie oblbováky

Kým osadenstvo fónov dovolenkuje, niektorí jedinci pracujú. A ešte k tomu v sobotu. Ach.. Ale nevadí, poďme upratovať.

Kľudne si k tomu zahryzneme aj do čokolády. Nie, nebude žiadna poľská kakaová pochúťka z nemeckého diskontu s bué chuťou, ale legendárna Chocolate 2 od kórejcov. Rozmery široko-ďalekouhlého displeja sú priamo úmerné dĺžke, krajčírky sa už chystajú na predlžovanie vreciek lewisiek, hisiek a trojprúžkových teplákových súprav.

Téčko hodilo do ringu akciu na internet, podobne ako nedávno jeho hlavný citrusový konkurent. 10 000 megabajtov za necelú dvacku je fajn, hoci notorickí sťahovači iba mávmu rukou. Pre skromnejších, ktorým stačí internet na správy, pokec a fony.sk, je určený dvojnásobok pôvodných dát. Menej fajn je vzorec 36 x 9,90 €, to je totiž cena, ktorú dáte za akciový benefit v podobe notebooku s podvýživenou retro konfiguráciou.

Okrem toho magenta ako prvá ponúkla top nokiu, ktorá bude popri ajfóne dominovať v snoch všetkých adolescentov. Pri pohľade na jej cenovku sa však stráca zmysel nákupu s viazanosťou. Téčko ju ňou totiž utopilo, zabilo a následne pochovalo. Logicky by dvojročné ružové putá mali priniesť aspoň malú výhodu, tu ju však nevidíme ani pod lupou. Ale očakávané novinky sú jednoducho také.

Najvyšší z najvyšších pokračuje vo svojich kultových videách, tentokrát predstavil lacný dotykáč, ružového panáčika, ružovú službu a svoju novú deku na pokosenom trávniku. Napriek prevládajúcej ružovej je vedúceho orientácia jednoznačná...promiskuitný je jedine v častej výmene mobilných partneriek, ale to by sme boli najradšej všetci.

Ou tú sa v rámci férovosti nehrnie za novými akciami, ktoré iba znevýhodňujú tie staršie, takže iba dopĺňa portfólio toho, čím sa živí. A že to nie je hovädzí guláš a bravčové šnicle, dokazuje aj ďalšia možnosť dobitia kreditu, čo je vlastne iba iná forma presunu financí od zákazníka k operátorovi. Ale je jednoduchšia, takže prižmúrime oko...

Diskusia k článku:

Začať diskusiu