O2: dobíjanie kreditu cez SMS (aktualizované)

Pôvodný text, 15. júla 2009:

V júlovom katalógu O2 sa objavila nová služba. Ide o dobíjanie kreditu na ľubovoľnú SIM kartu operátora O2 pomocou platobnej karty. Službu dobíjania kreditu cez SMS je nutné najprv aktivovať, potom ju môžete ihneď využívať. Aktivácia je jednoduchá a prístupná pre všetkých zákazníkov. Služba je dostupná pre majiteľov platobných kariet MasterCard, Maestro, Visa a Visa Electron, a dokonca aj zo zahraničia. Po úspešnej aktivácii je samotné dobíjanie veľmi jednoduché. Zaslaním SMS správy na číslo 8000 v tvare DOBIT pin kredit cislo odošlete špeciálny príkaz na dobitie kreditu. Kredit môžete dobiť v ľubovoľnej výške od 6 (180,76 Sk) do 60 € (1 807,56 Sk), kedy pri vyšších dobitiach získate aj bonusový kredit. Po odoslaní správy vám v priebehu niekoľkých minút príde SMS správa o kladnom vybavení požiadavky.

Za tip ďakujeme užívateľovi s nickom Petriq.

Aktualizované, 22. septembra 2009:

Spoločnosť O2 dnes oficiálne predstavila službu, o ktorej sme vás informovali v novinke spred vyše dvoch mesiacov. Dobíjanie kreditu cez SMS je teda zrejme plnefunkčné až oddnes.

Tlačová správa:

Dobite svoj kredit cez SMS

Novú službu dobíjania kreditu cez SMS si od 22. 9. 2009 môže aktivovať každý zákazník O2 - dokonca aj v prípade, že za služby platí na základe faktúry. Stačí, ak má platobnú kartu s logom MasterCard, VISA, alebo VISA Electron. Zaslaním jedinej SMS si potom môže dobiť nielen vlastnú, ale aj ktorúkoľvek inú kartu O2 Fér s dobíjaním kreditu.

Bezpečne sa registrujte

Podmienkou pre využívanie dobíjania cez SMS je aktivácia na stránke www.sk.o2.com. Trvá len pár minút a prebieha v niekoľkých jednoduchých krokoch. Dobíjanie kreditu je štandardná finančná operácia, preto O2 kladie vysoký dôraz na zabezpečenie internetovej aplikácie, cez ktorú sa registruje vaša platobná karta. Využíva pritom zabezpečené stránky Československej obchodnej banky (ČSOB). Informácie o platobnej karte sú tak v dobrých rukách.

Len pár minút...

Po zaregistrovaní platobnej karty je požiadavka na dobitie kreditu vybavená v priebehu niekoľkých minút. Informáciu o dobití kreditu pošle O2 zákazníkovi potvrdzujúcou SMS správou. Tým sa zároveň táto služba aktivuje na telefónnom čísle zákazníka. O2 zašle zákazníkovi aj jeho PIN kód, ktorým sa potvdzujú požiadavky na dobitie.

Zvoľte si ľubovoľnú výšku kreditu

Od tohto momentu môže zákazník pohodlne dobíjať svoj kredit cez SMS. Zákazník si môže dobiť kredit sumou od 6 € do 60 €, pričom výška kreditu musí byť celé číslo. Dobíjaná čiastka sa zákazníkovi stiahne z jeho platobnej karty. Jednoduchá je aj zmena platobnej karty. Zákazník môže tiež kedykoľvek službu deaktivovať. Podrobné informácie o novej službe a jej používaní nájdu zákazníci na stránke www.sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu