Orange: súťaž o 92 automobilov a akcia leto Snov

Orange pripravuje pre svojich zákazníkov ďalšiu súťaž o 92 automobilov značky Peugeot 207 doplnenú o akciu leto Snov. Viac o súťaži a sprievodnej letnej akcii sa dozviete v nasledujúcej tlačovej správe.

Tlačová správa:

Orange aj toto leto prináša zákazníkom šancu vyhrať vo veľkej letnej hre jedno z 92 fantastických áut. Do Letnej hry snov o automobil Peugeot 207 sa môžu zapojiť všetci zákazníci – noví aj existujúci, ktorí uzatvoria akciový Dodatok k Zmluve o pripojení k vybranému účastníckemu programu, alebo si aktivujú niektorú z vybraných služieb. Šancu na výhru majú aj zákazníci bez aktivácie ďalších služieb, ktorí sa zapoja do SMS hry. Navyše, k svojmu Paušálu Snov môžu získať kredit v hodnote až do 1 000 eur, ako aj obľúbený Majster paušál na 12 mesiacov len za 1 €.

Na dovolenku s novým autom od Orangeu

Aj toto leto pripravil Orange pre svojich zákazníkov množstvo prekvapení. Prináša im nielen možnosť vyskladať si svoj Paušál Snov, ktorý bude vyhovovať ich telekomunikačným potrebám a volať pritom vo vlastnej sieti hoci aj neobmedzene, ale navyše sa môžu zapojiť aj do veľkej letnej hry o fantastický slovenský Peugeot 207. Šancu vyhrať jeden z 88 áut značky Peugeot 207 majú všetci noví, ako i existujúci zákazníci, ktorí si v období od 4.7. do 25.8. 2009 aktivujú niektorý z balíkov Paušálov Snov, alebo si k svojmu paušálu aktivujú niektorý z vybraných balíkov služieb. Možnosť vyhrať majú vždy v deň nasledujúci po aktivácii, kedy budú vyžrebovaní dvaja výhercovia. Výnimku tvorí pondelok, kedy budú vyžrebovaní štyria výhercovia – dvaja za piatok a dvaja za víkendové dni.

Letná pohľadnica a šanca získať Peugeot 207

Orange má pre všetkých zákazníkov, ktorí pošlú akúkoľvek SMS správu na krátke číslo 567 pripravenú MMS pohľadnicu s príjemným letným motívom. Zaslaním SMS správy budú zákazníci automaticky zaradení do žrebovania o jeden zo štyroch automobilov Peugeot 207, ktoré sa budú žrebovať 3. augusta z SMS správ poslaných v období od 4.7. do 31.7.2009, a 26. augusta zo správ zaslaných od 1.8. do 25.8.2009. Cena odoslanej SMS správy je pre zákazníkov s užívateľskými programami 0,0790 € (2,38 Sk). Zákazníci predplatených služieb za ňu platia ako za odoslanie SMS na účastnícke čísla v sieti Orange podľa zvolenej predplatenej služby.

Kredit snov 1 000 eur

Okrem príležitosti zapojiť sa do súťaže o skvelé autá, prináša Orange aj možnosť získať kredit až do výšky 1 000 eur (30 123 Sk). Kredit snov získajú všetci zákazníci, ktorí si aktivujú ktorýkoľvek Paušál Snov. Zákazníci môžu tento kredit snov využiť počas dvoch mesiacov na volania do všetkých sietí, na SMS a MMS do všetkých sietí, alebo surfovanie v mobile. Výška poskytnutého kreditu závisí od konkrétnej kombinácie Paušálu Snov, ktorú si zákazník vyberie:

Volania do všetkých sietí 50: bonus 100 €

Volania do všetkých sietí 100: bonus 500 €

Volania do všetkých sietí 200: bonus1 000 €

Volania do všetkých sietí 400: bonus 1 000 €

Majster paušál za 1 € (30,13 Sk)

Obľúbený Majster paušál s jednotnou cenou volaní - 12 centov za minútu (3,62 Sk), so sekundovou tarifikáciou účtovanou po sekundách do všetkých sietí, si môžu zákazníci Orangeu užívať až 12 mesiacov so zníženým mesačným poplatkom len 1 € (30,13 Sk). Za túto skvelú cenu ho môžu získať ako darček pre blízkeho, ak si ho zoberú bez akciového telefónu k Paušálu Snov. V akciovom mesačnom poplatku 1 € (30,13 Sk) získa zákazník každý mesiac aj 50 SMS alebo MMS správ do všetkých sietí a 25 MB dát, vďaka ktorým môže využívať aj všetky výhody najrýchlejšej Orange 3G siete, surfovať na internete alebo komunikovať e-mailom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu