Sony Ericsson Satio, Aino a Yari na videách

Na internete sa objavili výborné videá, ktoré zobrazujú prácu s prototypmi očakávaných noviniek od Sony Ericssonu. Modely Satio, Aino a Yari si môžete pozrieť na jednotlivých videách nižšie.

Na prvom z troch videí máte možnosť vidieť najočakávanejší model z trojice predstavených, Sony Ericsson Satio, dotykový smartfón s 12,1-megapixelovým fotoaparátom s autofókusom, xenónovým bleskom, podporou HSDPA, Wi-Fi a GPS. Vo videu sa dozviete (v angličtine) o základných parametroch a vymoženostiach telefónu, ktorý zatiaľ nie je vo finálnej podobe. Ako však vidno na videu, práca s prototypom je rýchla a svižná, vidno pohyb v menu, listovanie fotografiami či funkcie pohotovostného režimu.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Satio

Na druhom videu sa nachádza Sony Ericsson Aino, dotykový slajder s 8,1-megapixelovým fotoaparátom s autofókusom, podporou Wi-Fi, GPS, HSPA a FM rádiom s RDS. V prvej časti videa sa dozviete všetky známe parametre a funkcie telefónu, v druhej časti je možné vidieť prácu s telefónom. Novinkou je vylepšené prostredie, ktoré vychádza z menu nových PlayStation. Zaujímavou zmienkou je, že dotykový displej funguje iba pre multimediálnu časť a pri otvorenom stave na dotyk nereaguje.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Aino

Posledné video so Sony Ericsson Yari zobrazuje okrem dizajnu telefónu aj jeho zameranie na hry. Na videu vidno aplikáciu Fitnes, ktorá vás zjavne trénuje a zaznamenáva váš pohyb (v našom prípade drepy) pomocou senzorov. Okrem toho je vidno aj prostredie, menu a pohyb v ňom.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Yari

Diskusia k článku:

Začať diskusiu