Vyskúšaj a vráť

A máme tu leto. Krásne, voňavé, slnečné.. V jednej ruke eskimo, v druhej obľúbený mobil a okolo dlhonohé krásy leta. Trenčania údajne dostali ako bonus ďalšiu časť ružového seriálu Slunce, seno, GGG. Mesto Matúša Čáka by si to zaslúžilo, kto bude ďalší nositeľ ružovej farby na mape pokrytia?

Byť verným a vyvoleným je dobrá kombinácia, ak ste v oranžovej sieti. Tentokrát však vyvolení nešaškujú vo vile za pár miliónov, uspokoja sa len s gigabajtom dát za tritridsať. A čo dostanú ostatní? Ho...ho...hodila by sa nejaká akcia, že?

Zaujímavé, že podobný prístup zvolil aj fínsky kolos Nokia, ktorý svoj topmodel umožní testovať zopár vysmiatym šťastlivcom. Bol by v tom však čert, aby ani za týmto počinom nefigurovala nejaká sociálna sieť - tentokrát tá, ktorú máte možno aj vy otvorenú v druhom firefoxovom okne. Nemáte? Ale noo, nechcete byť in? Samozrejme, testovania majú zvyčajne jeden nepekný dodatok. Vrátiť! To veľmi nelahodí slovenskej náture.

Vyzerá to tak, že po rokoch sľubov ružoví konečne ponúknu jednu krabičku aj na tri-gé, aj na fleš-ofdm. Vzhľadom na jej predpokladané rozmery však hrozí, že si ju budete mýliť s nabíjačkou k notebooku. Aj ružoví majú stále v hlavách jojkársku vilu, lebo slovo vyvolení sa chlapcom vo veži nad Polusom akosi tiež zapáčilo. Veď plebs ešte nejaký ten rok počká. Len aby sa potom bolo k čomu pripájať.

Vedúci si dal s videom tento týždeň skutočne načas. Najlepšiu z najlepších natáčal v stovežatej, a asi sa tam na pár dní pozabudol, keď sme si museli na utorkovo-stredajšo-štvrtkové video počkať do soboty.

Načas si dám nabudúce s upratovaním aj ja, keďže budem lapať slnečné lúče makarskej riviéry a na vás budem akurát len myslieť. Tak, o dva týždne...

Diskusia k článku:

Začať diskusiu