Slovensko bude testovať Nokia N97

Nokia N97 sa začne predávať od prvého júla 2009, ale aj tí, ktorí si ju nebudú môcť hneď kúpiť, ju budú môcť istý čas používať. Nokia totiž pripravila možnosť Nokiu N97 počas tohto leta otestovať niekoľkými slovenskými používateľmi. Záujemcovia sa musia zaregistrovať na stránke www.ovi.com a poslať email na adresu testujn97@ovi.com.

Tlačová správa:

Bratislava, 24. júna 2009 – Spoločnosť Nokia dáva fanúšikom mobilných telefónov jedinečnú príležitosť otestovať novú multimediálnu novinku Nokia N97. Na najpopulárnejšej sociálnej sieti Facebook pre tento účel založila stránku Slovensko testuje Nokia N97. Jej fanúšikom sa môže stať každý a zaradiť sa tak medzi záujemcov o testovanie. Každý týždeň vyberie spoločnosť Nokia štyroch z nich, ktorí získajú Nokia N97 na jeden týždeň.

Stránka Slovensko testuje Nokia N97 ponúkne návštevníkom okrem možnosti testovania aj najnovšie informácie o tomto multimediálnom počítači, priestor na diskusiu, fotky, videá, odkazy na články, recenzie a blogy. Chýbať nebudú ani informácie o najnovších aplikáciách pre Nokia N97 dostupných na stránke Ovi Store.

Záujemcovia sa musia zaregistrovať na stránke www.ovi.com a poslať email na adresu testujn97@ovi.com. Telefóny budú poskytované na základe zmluvy o výpožičke; testovať tak môže ktokoľvek bez rozdielu. Podmienkou je len vek minimálne 18 rokov, prípadne podpis na zmluve od zákonného zástupcu. Všetky podrobné informácie sú zverejnené na Facebook stránke http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Slovensko-testuje-Nokia-N97/108544968904?ref=ts

Nokia N97 – najvybavenejší mobil súčasnosti

Nokia N97 ponúka veľký 3,5“ dotykový displej, plnohodnotnú QWERTY klávesnicu, 5 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Vďaka štandardnému 3,5mm konektoru nechýba ani možnosť pripojiť ľubovoľné vlastné slúchadlá. Nový prístroj z radu Nseries zaujme aj veľkokapacitnou 32 GB vnútornou pamäťou, výkonom, spracovaním a rýchlosťou internetového pripojenia.

Na úvodnej obrazovke mobilného počítača Nokia N97 sú zobrazené najdôležitejšie kontakty, obsah a médiá. Stačí jeden dotyk a priatelia, spoločenské siete a správy sú okamžite k dispozícii. Nokia N97 je ideálna na prehliadanie webových stránok, sledovanie videa alebo hranie hier. Efektivitu pri blogovaní, chatovaní, písaní textov alebo emailov zabezpečuje klávesnica QWERTY a virtuálny dotykový vstup.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu