Móre, róming

Najkratšia noc v roku pred nami a za nami ďalší mobilný týždeň. Taký roamingový, ale, hlavne, so zdravým šéfom.

Návrhu Európskej komisie sa jeden po druhom snažili prispôsobiť aj naši milovaní a nenávidení operátori, v podstate nemali čo pokaziť. Iba sa podržali hornej povolenej cenovej hranice...a samozrejme aj tarifikácie. Hádam nebudeme očakávať kaviár, namiesto rýdzo slovenského chleba s masťou. Dátové prenosy najmenej zabolia zákazníkov z čelade férovitých, trochu viac dvojky na trhu. Taktiku tržnicových predavačov s čínským rodokmeňom, zvolil najnajväčší operátor - "kúpim za euro, predám plebejcom takmer za šesť..." Ja neviem...má ten roamingový megabajt aspoň tri pásiky a pár pozlátených kilobajtov??

Nemôžeme nepochváliť zavedenie uvítacích tónov, špecifickej služby pre teenagerov a notorických milovníkov kultovky V dolinách..

Vedúci si na videotest bývalej novinky od "SE" pozval aj najlepšieho interného testovača mobilov, žien a bezfosforečných pracích práškov, čiže Borisa. Výsledok môžete posúdiť sami. Pamätáte si ešte na príhody Jaja a Paja?

Aby magenta vylepšila ľudu pocit z upršaného víkendu, tak včera ešte stihla vypustiť do éteru nápad, ako príjemne stráviť víkend za dve eurá. Je predsa stále kríza, a ak vám postačí virtuálny kontakt s priateľmi, tak ich bez nákladných pozvaní na bažanta, kávu a veterníky, skontaktujete aj cez ružovú sieť. Téčko to predsa takmer nič nestojí a navyše kráča s nastoleným trendom, ktorý smeruje k totálnemu flatu v domácej sieti. Hoci na podobnom princípe funguje napríklad aj roky ponúkaný balíček Extra víkendy.

Noc bude krátka, no aj tak ju nezabudnite adekvátne využiť, samozrejme bez podpory víkendových akcií. Radšej naživo, nový fóňáci sú predsa vítaní.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu