Zatiaľ bez pumpičky

Dnes začneme tam, kde väčšina rozhovorov...pri počasí. Kosa, čo? Dajte si teplý pigi čaj, dajte hlas svojmu budúcemu europoslancovi a poupratujte s nami.

Kyslík si splnil manželskú povinnosť voči TÚ a sprístupnil Cell Broadcast. Na Slovensku po slovensky, takže, ak neviete kde práve ste, vďaka "cébečku" sa to dozviete už pri letmom pohľade na QVGA displej vášho miláčika. Celkom nevýrazná službička, ktorá by však mohla nájsť využitie aj inde. Minimálne naši západní susedia to už vedia, reklamné služby prostredníctvom CB sú však na rodnej hrudi trošku zabrzdené.

Téčko naopak duplo do plynového pedálu a pridalo rýchlosť sťahovania dát cez HSDPA. Skvelé, ale viac ružových fliačikov na mape pokrytia by neuškodilo. Kompetentným sa však zdala jedna tlačová správa málo. "Hmmm, s čím sa dá ešte pochváliť?? Aháá, miliónty zákazník v električke!" Neznámy fantóm a sponzor blaváckeho dopravného podniku už tristokrát zakúpil SMS lístok od magenty, čím si zaslúžil ovácie na oboch stranách a zároveň pokoril hranicu jednotky a šiestich núl.

Vedúceho video bolo tentokrát decentnejšie, LG by rado podkúrilo ajfónu, no ale ako hovorí Predná - keď to nejde, tak to nejde. Na pobavenie ponúkol aspoň pár breptov ako dôkaz toho, že aj on je len človek a nie mýtická GSM bytosť, ktorou sa strašia deti, keď nechcú dojesť šošovicovú polievku.

Ak sa aj napriek nekončiacej kríze chystáte na dovolenku a zhodou náhod ste v oranžovej sieti, môžete porušiť status slovenského turistu a namiesto konzerv si na Makarskej dopriať aj denné menu. Ušetríte totiž za štandardne predražený roaming, ktorému neskôr EÚ tak či tak klepne po prstoch, takže pohoda. Zatiaľ až po prvej minúte! Ale veď my sme zvyknutí.

O využití pumpičiek vedia mnohí muži svoje, ale nabíjať nimi telefón? Veru, veru, Orange je neskonale kreatívny a myslí hlavne na tých, ktorí na festivaloch okrem fľaše piva, držia v rukách aj mobil. A mobil sa čo? Vybíja.

My ostatní sa dobíjame dobrou náladou a úsmevom. A hneď od prvej sekundy.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu