Orange: programy Ahoj - lacnejšie roamingové a zahraničné hovory po prvej minúte

Ponukami Orange Travel prináša Orange aj toto leto možnosť lacnejšie komunikovať v roamingu vo všetkých komerčne otvorených sieťach EÚ a v obľúbených dovolenkových destináciách.

Postrehy:

- za mesačný poplatok

- až po prvej minúte hovoru

- v roamingu len pre prichádzajúce hovory

- sekundová tarifikácia od prvej sekundy

S novým konceptom programov Ahoj zákazníci získajú zľavu 50 % na prijímanie hovorov v roamingu po prvej minúte aj na volania zo SR do zahraničia. Významným benefitom pre zákazníkov je sekundová tarifikácia na prichádzajúce hovory v zahraničí už od prvej sekundy.

S novým programom Ahoj Európa+ môžu odteraz za mesačný poplatok 1,99 € (59,9507 Sk) zákazníci Orangeu využívať až 50 % zľavu na prijímanie hovorov v roamingu po prvej minúte, a aj na volania zo Slovenska do ktorejkoľvek krajiny Európskej únie, Islandu, Nórska, Lichtenštajnska a do vybraných dovolenkových destinácií – Chorvátsko, Turecko, Tunis, Egypt a Čierna Hora. Tento benefit sa im tiež uplatňuje až po prvej prevolanej minúte.

Prichádzajúce Roamingové hovory s 50% zľavou:

- EÚ od 0,13 € (3,9164 Sk) / min.,

- Chorvátsko, Turecko, Tunis, Egypt, Čierna Hora od 0,47 € (14,1592 Sk) / min.

Medzinárodné hovory zo Slovenska do zahraničia s 50 % zľavou:

- EÚ od 0,083 € (2,50 Sk) / min.,

- Chorvátsko, Turecko, Tunis, Egypt, Čierna Hora od 0,204 € (6,15 Sk) / min.

Orange prináša aj výhodnejšie volania pre obyvateľov pohraničných oblastí, ako aj pre tých, ktorí častejšie cestujú do niektorej zo susedných krajín Slovenska. Programy Ahoj Rakúsko, Ahoj Maďarsko, Ahoj Poľsko a Ahoj Česko umožňujú po prvej minúte prijímať hovory vo vybranej krajine podľa názvu programu o polovicu lacnejšie a zároveň do tejto krajiny zo Slovenska o polovicu lacnejšie aj telefonovať. Mesačný poplatok za každý z týchto programov je 1 € (30,1260 Sk).

Programy Ahoj si môžu zákazníci aktivovať zaslaním prázdnej SMS správy na číslo:

Ahoj Európa+ - 933

Ahoj Maďarsko - 944

Ahoj Rakúsko - 955

Ahoj Česko - 977

Ahoj Poľsko - 988

Diskusia k článku:

Začať diskusiu