Nokia Mapy na týždeň zadarmo

Nokia Mapy (dnes vo verzii 1.0, 2.0 a 3.0 beta) patria k najlepším navigačným softvérom do smartfónov pre pešiu turistiku aj cestovanie autom. Sú zadarmo, platiť môžete len za online režim - sťahovanie práve potrebnej mapy. To sa však dá riešiť stiahnutím máp jednotlivých krajín cez Map Loader priamo do mobilu. Ale ak chcete Nokia Mapy využívať nielen na prezeranie máp a zobrazenie vašej aktuálnej polohy na mapy, ale aj ako plnohodnotnú navigáciu, musíte si zakúpiť licenciu. A týždňovú licenciu teraz môžete mať zadarmo.

Akcia platí pre českých a slovenských zákazníkov od dnešného dňa do 30. 6. 2009. Pre aktiváciu bezplatnej licencie navštívte stránky Nokia.sk, zadajte číslo svojho mobilného telefónu a čakajte na SMS správu s aktivačným kódom.

- zoznam kompatibilných telefónov

- Nokia.sk/mapy (produktová stránka)

Tlačová správa:

Bratislava, 18. mája 2009 – Spoločnosť Nokia ponúka majiteľom kompatibilných mobilných prístrojov príležitosť bezplatne vyskúšať navigačnú aplikáciu Nokia Mapy na jeden týždeň. Užívatelia môžu otestovať výhody navigácie v mobilnom telefóne v porovnaní s klasickým navigačným prístrojom.

Akcia platí pre českých a slovenských zákazníkov od dnešného dňa do 30. 6. 2009. Pre aktiváciu bezplatnej licencie stačí navštíviť webové stránky Nokia na adrese http://www.nokia.sk/sluzby/nokia-mapy-o2/bezplatna-licencia-na-navigaciu, zadať číslo svojho mobilného telefónu a čakať na SMS správu s aktivačným kódom. Na uplynutie týždennej licencie upozorní spoločnosť Nokia majiteľa telefónu textovou správou. Zoznam kompatibilných mobilných telefónov je uvedený na adrese http://www.nokia.sk/sluzby/nokia-mapy-o2/stiahnut.

Nokia Mapy – plnohodnotná navigácia pre mobilné telefóny

Aplikácia Nokia Mapy umožňuje stiahnuť mapy viac než 200 krajín sveta. Navigácia v mobilných prístrojoch Nokia sa funkčnosťou vyrovná jednoúčelovým navigačným zariadeniam. Nechýbajú hlasové povely vo viacerých jazykoch a navádzanie križovatkou. S aplikáciou Nokia Mapy si môžu užívatelia vybrať zobrazenie satelitnej, hybridnej či klasickej verzie mapy s názvami ulíc.

Navigácia do auta ponúka jasné a prehľadné zobrazenie plánovanej trasy. Riešenie zahŕňa vizuálnu a hlasovú navigáciu, dopravné spravodajstvo v reálnom čase a dynamické vyhľadávanie alternatívnych trás, vďaka čomu je cestovanie jednoduchšie.

Navigácia pre chodcov, ktorá ich prevedie pešími zónami, jednosmernými uličkami či lávkami, je ďalšou súčasťou aplikácie Nokia Mapy. Vo veľkých mestách sú k dispozícii multimediálni sprievodcovia Nokia City Guide. Obsahujú textové, obrazové, audio a video zaujímavosti o jednotlivých pamiatkach a významných miestach. S pomocou mobilného prístroja Nokia môžu užívatelia naplánovať napr. prehliadky Viedne, Londýna, Paríža či Benátok. Trasy výletov môžu ukladať do pamäte telefónu a zdieľať so svojimi priateľmi prostredníctvom internetu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu