Usmejte sa..

"Dobrý deň. Takže to máme: tri vrecká do vysávača...pán zrejme chystá veľké upratovanie...ááá, ešte hriankovač, digestor a kolega Vám už vezie ten truhlicový mraziak. Budete platiť kartou? Ahaaa, takže vy chcete ešte našu novinku, ktorá vyvoláva radikálny úsmev od ucha k uchu?"

Pre dvadsiaty týždeň bol typický vstup ďalšieho honelníka do nášho obľúbeného salaša, nazývaného mobilný trh. Umne pritom využil portfólio oxidu férovitého, mierne upravil ceny a dodal zopár výhod, ktoré následne zaklincoval kombináciou 60+1.

Nevadí, za eurko bude vzorec 2+1 a bonusové sekundičky sa nazbierajú. A že vám nikto nevolá? Čo tak inzerát typu "mladá úspešná podnikateľka hľadá asistenta na nočné zmeny"?

Sympatických ujov z Naymobilu ukázal svetu aj náš vedúci v utorkovo-stredajšo-štvrtkovom videu. Ako darček dostal rýchlovarnú kanvicu a domácu pekáreň, ktoré fasa fičali cez Vianoce.

Orange sa nezvyčajne rozhýbal a pod očarujúcim vplyvom faktu, že aj tak väčšina hovorov je v citrusovej sieti, podhodil ľudu na háčiku Zasnívaný paušál. Vlastne, nič nové, iba ďalší dôvod vytiahnuť modré eurokalkulačky a počítať.

Ako návnadu použil "celebritku" v podobe humorného počasistu Mokrého a niekoľko benefitov, ktoré však zabodujú len pri absencii telefónu. Problém môžu mať teda meteosenzitívni jedinci a tí, ktorým výsledná suma za paušálový zlepenec GSM služieb prekročila morálnu hodnotu hovorov do zblbnutia.

Nižšie ceny za dáta však tešia a teší aj to, že vôbec niečo v poslednej dobe teší.

Pri pohľade na súčasné akcie sa totiž nevyhneme zamysleniu nad tým, aké asi boli oranžové a magentové prevádzkové marže do príchodu tretieho mušketiera. No dobre...máte pravdu...stres skracuje život a škodí potencii.

Takže aj bez skrytej reklamy, prajeme príjemný víkend s úsmevom od ucha k uchu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu