ping-pong

Namiesto očakávaných májových noviniek si naši operátori tentokrát medzi sebou zahrali mediálny ping-pong, v ktorom bielu celuloidovú loptičku vystriedali tlačové správy. A že tie správy neboli obyčajné, bolo jasné už po prečítaní prvej. Aj druhej. Aj tretej.

Farebný turnaj začal Orange, ktorému v prvom kvartáli rástlo ego a všetko ostatné. Navyše polovica "zradcov" svoje plány na útek k modroružovým eliminovala. Zrejme zapôsobil večerný telefonát slečny z deväťstopäťky, ktorá nežným hlasom a tónom (bežná sadzba podobného hovoru je 1.19 €/min s DPH) zrazu dokázala ponúknuť to, čo doteraz prinášali len Vianoce. Zaujímavé.

O2 paradoxne vrátilo podanie správou o 30-násobnom náraste prenesených čísiel, čím jednoznačne vyhralo set a súpera poslalo dočasne do šatne pre novú dávku testosterónu, efedrínu a pomarančovej šťavy.

Prestávku využili roztlieskávačky v magentových sukniach na odprezentovanie šesťdesiatejôsmej akcie, v ktorej dominuje kultové slovo "kupón", samozrejme s podmienkou "zákazník ho získa pri aktivácii..."

Vedúci hodil do pľacu druhé pokračovanie telenovely o dvojsimkových fónoch, konečne teda odhalil tajomstvo, ako mohli Esmeralde nekonečne dlho volať José aj Alvar.

To však už opäť získal set Orange, číslo 84 natrel pozlátkom a dal mu punc výnimočnosti, pretože údajne práve toľko percent hovorov zostáva v jeho vlastnej sieti. Asi to bude tým, že desaťminútový telefonát ku konkurencii je drahší než denné menu v centre Blavy s výhľadom na servírku.

Hráč Kyslík na záver turnaja ešte nahnevane odrazil loptičku, pretože jeho snaha o zníženie prepojovacích poplatkov zostáva zatiaľ u rozhodcov z TÚ SR nepovšimnutá. Ale aspoň sa mu vydaril kšeft s elektropredajňami, ešte zostáva doriešiť zmluvy s Lidlmobile a slovenský zákazník si tak konečne bude môcť k rožkom a udenáču pribaliť ďalší paušál.

A kto vlastne vyhral turnaj? Dozviete sa niekedy nabudúce.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu