Májoviny

Tak sme sa dočkali. Máj, lásky čas. Ak si nájdete popri krotení hormónov a zháňaní ochranných rúšok aj pár minút na našu úsmevnú GSM prachovku, ste vítaní.

Ou-tú si štatisticky pripísalo do košiara pár-desiatok-tisíc ovečiek, mnohé navyše ešte s očíslovanými zvoncami konkurenčného salaša z vedľajšieho úbočia. Či by číslo mohlo byť aj väčšie netušíme, v každom prípade je zmena v rokmi zaužívanom systéme dojenia vítaná.

Vedúci vstával do utorkového rána s nekompromisným presvedčením, že prelomí voodoo zakliatie a video stihne do úderov polnoci na miestnej zvonici. Osud mu však dal opäť preplesk, troj-hodinovú prácu zaklincovala softvérová chyba a éterom sa prenieslo zopár nepublikovateľných výrazov. Bim-bam-bim-bam....takže opäť až v stredu sa svet dozvedel, že tvorcovia a priaznivci servera Fony.sk sa vedia zabávať aj snobským hádzaním tisíceurového samsungu do zázrivských úbočí.

Magenta priniesla GGG do obľúbeného pôsobiska novodobého slovenského Jánošíka, banskobystrické podsvetie bude teda sťahovať novely Trestného zákona rýchlejšie.

Okrem toho páni z téčka v rámci zbíjania chudobných, priniesli ďalší kreditný paušál, ktorý svojimi benefitmi šikovne maskuje nešikovnú tarifikáciu. Ak však nepotrebujete súrne novú mašinku a tridsať sekúnd vám nič nehovorí, skúste.

Podobné problémy obchádzajú najväčšieho svetového "kinga" Obamu, ktorý okrem nového psa, dostal naspäť svoje BlackBerry 8830. Samozrejme v top-secret prevedení a bez blikajúcej nálepky - istota je guľomet. Trhy na túto pozitívnu správu zareagovali okamžite posilnením kurzu dolára a nárastom cien ropy o 6%. Väčšine Slovákom ku šťastiu postačí aktuálne oveľa menej, tak "nech Bože dá, veď my na to máme"...

Diskusia k článku:

Začať diskusiu